Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voditi računa prilikom dezinfekcije, da ne dođe do majorizacije....
A fakat kako je ova kriza oko poplava necu niti jednom kako je neko nacionalno ugrozen. Ovaj nije bio na TV aako to nije spomenuo bar dva put, a sad su hrvati ugrozen poplavama oko orasja al sad ne kaze niti jednom da su ugrozeni.
JOJ KAD IH VIDIM DOBIJEM SRAĆKU OCA MI
A tek ovog Covica krmka ustaskog.
Ustaša ti sjedi u vladi. Čović je lopov
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čović: Za uginule životinje i najezdu komaraca treba nam sistemsko rješenje. HDZ na čelu sa Čovićem treba samo da primjeni rešenje iz rata. Tada je riješenje za Hrvate iz Posavine i srednje Bosne bilo sistemsko.
majorizacija komaraca u odžaku
ne objavljujte im slike već pet dana mjerim pritisak
E moj Covicu,bitango jedna,ti ces nama govoriti sta nas je snaslo vece zivotinje od tebe nas nisu mogle snaci...
e svaka cast da ovaj buzdovan ne rece ovo u vezi komaraca,uginulih zivotinja i bolescurina tacno da niko se ne bi sjetio da poduzme ikakvu akciju po pitanju tog problema.....stvarno ovaj buzdovan mudro zbori,da ga nemamo trebali bi ga od blata praviti
Vidi ovog misha.... cudo pa se ne buni jer nije pogodilo hercegovinu... ono konstituivnosti radi .... gad ciagan covic
Čoviću, jebeš i Hrvatsku i Bosnu, šta če bit sa Herceg Bosnom ili ti komarci popili krv pa ti mozak neradi kako treba?
Dok se vi sistemski dogovorite narod najeba........ pobrinute se vi da ovi nasi humanitarci na granicam lakse systemski prolaze.....
cudo nije reko treci entitet je potreban
Tri naroda - tri entiteta - to bi bilo posteno i jeftinije od ovih 10 federativnih županija
Čoviću nemoj nam samo ti iskazivat svoju spremnost. Postedi nas !
Dobro si se Covicu sjetio da ima Hrvata i izvan zapadne. Inace nadam se da ti je bio ugodan odmor na Bahamima i tebi i Bevandi jer se ni za jednog ni za drugog nista culo nije svih dana "avanture".
Drugi epidemiolog danas, šta je ovo ljudi?? Sad se i u komarce razumiju!!
hahahha baš, veliki stručnjak
Ne znam kakva tu treba velika pamet.Iskopate duboke jame ,ubacite leseve zivotinja i zatrpate.Mozda vam treba nacrtati tupani,ili trebate oformiti opet neku specijalnu komisiju sa nekim nesposobnim direktorom kupljene diplome pa da se dogovoritie oko koordinacije STA I KAKO DALJE?
Zaboravih napomenuti da pazite da u struktturi komisije svi narodni budu jednako pravno zastupljeni.I utom ce zima.Sretno
Vidiš li da neće ništa da rade? Vidiš li da uginulu stoku zbrinjava Hrvatska i Srbija? Vidiš li da je to određeno "odozgo" jer nitko pametan nema povjerenja u ove vaše na vrhu?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dok je Bosna plavila, ovog Kara-Marko!