Komentari (467)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kolinda je prijatelj BiH" ko i ti sto si Gosn.Čoviću
ajmo bošnjaci, bojkot hrvatskih proizvoda i obale. ali i bojkot hrvatskog državljanstva i putovnice. bojkot bauštele u hrvatskoj. bojkot hrvatskih kanadera kad se zapali šuma, iako smo nesposobni sami ga ugasit.
@Chvilla jašta drug. svaka putovnica po milion kuna. bauštela, kakve veze ima koliko je plaćena? eto bit će vam lakše bojkotovati ako vam je tako loše na baušteli u hrvatskoj. kakvi slovenci? ti misliš da je još 1997. god i da samo janezi bošnjaci i česi dolaze u hrvatsku? preko 13mil turista i svake godine broj raste. kanaderi nisu plaćeni. i svi ovi koji po beiha rade za todorića i zle hrvate trebaju dati otkaz.
https://plus.google.com/114401795187380845339/posts/hMamdgW4eys
onaj senad je takav prodavač magle - to majka ne rađa. laže da ne postoji radikalni islam i šalje zbog izjave seksističke poruke! senade lažovčino bezobrazna, prvo pogledaj šta kaže google, ali znam, jebe se tebe koliko je neko u pravu....ti ćeš ga olajat, jer tvoj ego to ne trpi!
dodajte Kolindu kao prijatelja.
L A Ž E, OPET L A Ž E i OPET LAŽE!
hrvatska i čokplinda imaju terotorijane namjere prema bih, a na upitnik mi nikad nečemo odgovoriti. i tu ce se zavrsiti nas eu put.
Kakve teritorijalne namjere ima okupatorska Tusrska i njen predsjednik kad izjavljuje da je Alija BiH ostavio okupatorskoj Turskoj u amanet. To je isto da je srbija odnosno da je Milošević prije odlaska u Hah ostavi Dodiku BiH u amanet!
muslimani su hemoroid na šupku svijeta.
Mislim da bi ja mojoj pekinezer kuji Lindi trebao prediti ime u Kolinda, nekako mi evropski zvuci totalno!
Ma nećete vi znati odgovoriti na upitnik! ČOVIĆU! KOLINDA NIJE PRIJATELJ BiH! MOŽDA JE TVOJ PRIVATNI PRIJATELJ, ALI MOJ NIJE, NITI JE PRIJATELJ OVOM NARODU!
Kolinda je prijatelj Hrvata u BiH. Jednog od tri konstutivna naroda. Kao što je Erdogan prijatelj Bošnjaka nastalih 2013
@iiiv Ne laži Tunjo Filipovićje je naziv bošnjak kojeg je uzeo iz historije predosmanske Bosne predao muslimanima početkom devedesetih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam ni pročitala njegov interview. Lik je gnjavaza i licemjer.
A kako nazivaš ljude koji su birali i imali 2 predsjednika? Ljude koji otimaju drugima pravo?
Kakav li je tek nprijatelj,kad je ona prijatelj...nije ona prijatelj,ni svojoj cipeli,a ne BiH...Ona i njie hrvatica,ona je masonka...
Jesi zaboravio tko je cjepao Jugoslavijui. Takvom politikom Bošnjaka, Bošnjaci sami cijepjau BiH!
Bravo Predsjednice
smece
Pozdrav Bosno, prijatelji su oni koji se prije lupetanja sjednu i dogovore , pa tek onda zajedno lupetaju .
Onda BiH nema prijatelje jer svi znaju, izjavljuju i govore da je u BiH leglo terorista!
Da Bog da ti i familija taoliko zdravi bili koliko je ona prijatelj Bosne i Ercegovine!!!!!!!! Od srca je!!!!
A tko je prijatelj BiH kad kaže da mu je Alija ostavio BiH u amanet?
Ponovo i sa gađenjem ponavljam da je ova krivousta , bezamigdalska moralna nakaza licemjer No.1 u troglavom čudovištu zvanom predsjedništvo. Strpite se mudro narode BOSANSKI u toku je presuda najvecim balkanskim fašistima, iduće godine i konačna presuda grupi isto za udruženi zločinački poduhvat sa svim posljedicama koje idu. A tada će i BOSNA da dahne dušom kad se navedeni (i njihovi nalogodavci) zabave o sebi.