Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_"Ako u ponedjeljak ili u utorak ovo pitanje na Domu naroda ne bude riješeno, onda neka svako izvoli izaći pred javnost i neka kaže šta je radio", rekao je Čović." Hahaha, KAO DA VAS JAVNOST ZANIMA? KAO DA VAS ZANIMA ŠTA JAVNOST IMA ZA REĆI? KADA STE TO VI NEKOM POLAGALI RAČUNE? I ne budite smiješni svi redom, odlično znate šta javnost misli, ali nije vas briga. Želite na perfidan način da kažete da vas je stid javnosti zbog vašeg nerada??? :))))))
Zar DF nije multietnička stranka, gdje su im predstavnici konstitutivnih naroda u skupšinama kantona? Odrekli se budućih ministara iz reda hrvatskog naroda pred Čovićem, SDA traži sva bošnjačka mjesta u vladi FBiH, ne mogu da dobiju podpredsjednika FBiH iz reda srpskog naroda, koliko su glupi da su se U.S.R.A.L.I. pa bi sad da bježe jer ovu političku glupost nismo vidjeli do sad. DEMOKRATSKA FLOSKULA- Željko Komšić
nije bas tako, uzeo bi komsic rado i bosnjacka mjesta ali, ako to ucini, dusmani ce mu reci da je bosnjacka stranka pa je i to morao odbiti ! samo, na kraju se postavlja pitanje: KOGA TO KOMSIC UISTINU PREDSTAVLJA ?! ako mene pitate, Komsic je jedna od vecih bosnjackih ubleha a vrijeme je pokazalo da je to istina...
dragon87>>> treba u srpskom klubu da daju podršku predloženome, a Šućur i Kojović neće da daju podršku. Čovjek koji je preložen od DF-a je intelektualac, a ne frustrirani intelektualac!
e moji licemjeri a i ti zeljo bosnjaci su ti dali sve
:D http://i57.tinypic.com/25rcxeg.png
Kako god, nekome moraš povjerovati, kada misliš da hoće BiH. No, sada je definitivno jasno da Šćepo, Mile lopuža i Dragan Soko neće BiH hoće svoja tri etnički čista tora, a dalje će se dogovarati. Odnosno, mržnja njih trojice prema svima ostalima u BiH je takva da vlasti neće biti ako oni u njoj ne komanduju! moraju tako, jer su njihove korpe prepune oraha !
Komsic je slika i prilika kukavicijeg jajeta,kukavica jaje poturi drugoj ptici koja ga izlijeze a onda ono pobije njenu djecu i ostane samo kada odraste vrati se u svoje jato .....
Kukavičije jaj je sigurno Fahrica! Ima ga kod svih neprijatelja Bosne!
Željko, nadam seda si dovoljno pametan i da se maniš nacionalista i njihove retorike , i ujediniš ljevicu zajedno sa SDP-om, USD-om, Našom Strankom i poderete ove poltrone " konstitutuvne" . Živi bili pa vidjeli ! Živili !!!
MT-78 >>>> jesi li siguran da su ovi " lijevi" baš lijevi ili su samo ubirači ubleha i fotelja!
Nije mi jasno po kojoj logici SDP koci , od 13 Srbskih prestavnika SDP ima 6 ,a sta je sa ostalih 7 , nek idu sa Dodikom , sto bi im SDP ledja poturo umjesto njih. Komsic da je i j... i posten
Ajme evo i o njemu trube: "Martin Raguž: Nisam kupio mandat!"
"Komšić: Može i bez DF-a". Prava slinava peečka.
e bas ce objasniti
a čović kaže da je prethodno s Izetbegovićem dogovorio da se on sastane sa Komšićem >>> nevjerovatan lažac! NEVJEROVATAN!
kroacijanreiner >>>> Želko jeste patriota i to Za BiH ( ne za " republikuH") - za razliku od tvog Dragana lopuže nije kriminalac - bar do sada nije imao posla sa tužilaštvima i sudovima oko privrednog kriminala. Gdje ima dima - vatra makar tinja!
41mostarska >>>> neće ti se šef nikako spasiti. Šifra; Soko Mostar, Hercegovačka banka, finansije Federacije itd.
mogu sa svima razgovarati, ali ne mogu trgovati. Na kraju krajeva zašto DF mora biti dio federalne vlasti, neka to bude SDP ili SBB, samo da ovo krene", kazao je Komšić>>> Naravno da DF neće trgovati! Kada nemogu da se ušuljaju u vlast po svojim nazorima, onda se pristupa razvlačanju pameti. Tako će Lagumđiju zamjeniti Fahro, a osovina zla Čović - Dodik će pokušati da sprovede ono što će itekako pomoći onima koji su razgraditelji BiH. Ako se kasni sa formiranjem vlasti Proljeće neće kasniti svakako!!! Uostalom moraće se izaći sa još nekim objašnjenjima - privatizacija, neplačeni porezi, fiktivne prodaje firmi i ostale ujdurme! NAROD IPAK ZNA!!!
Komšić se možda prodaje kao veliki patriota, a u biti u 2 mandata i sada u trećem nije povukao niti jedan zdrav, državnički potez. Stalno stvara nered, tenzije i samo spletkari, a ako išta BiH kao država ne podnosi, to je onda spletkarenje. BiH treba biti oaza tolerancije, razumijevanja i dogovaranja za dobro svih, a ne nekakav poligon za trening pohlepnih bjelosvjetkih diplomata i domaćih politikanata koji nemaju zdravu viziju BiH kao svojevrsnog zajedništva i prosperiteta u različitosti. Malo, samo malo treba, ali meni se čini da je malo kome stalo do BiH... ponajmanje je stalo onima kojima su usta puna BiH, a zbog takvih još uvjek tapkamo u mjestu i tonemo u sve veću krizu. Prolazi dragocjeno vrijeme, KOmšiću odddjebbi već jednom iz političkog etera jer BiH treba zdravi kompromis i suradnju, a ne dizanje tenzija i kontraproduktivni inat.