Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko je sitih i nevjernika i lopova nahranio veceras, mogao je 10 puta vise gladnih nahraniti veceras
@moSTAR, nije ih on nahranio. Tršile su se NAŠE PARE! Sve to ide iz budžeta.
uzmimo, da je nebitno cije su pare...para vise nema, potrosene su...samo sam rekao, na sto ih je bilo bolje potrositi
Ne vidim Hamdiju...
Sta vama ima da smeta zastava hrvatskog naroda? Zabranili bi necije simbole, ime, identitet, i onda hocete suzivot? A da sluzbeni Beograd zabrani ljiljane u Sandzaku, to bi onda bio genocid nad Bosnjacima i zatiranje identiteta. A Hrvate i Srbe u BiH bi natjerali da nose dejtonku. Malo sutra.
Krenula raja na Maturu...
Hrvatska zastava u Bosni apsurdistana i drzave..!!
STA RADI ZASTAVA ILEGALNE I NEPOSTOJECE ADMINISTRATIVNE JEDINICE HERCEG BOSNA UNUTAR PARLAMENTA BIH ???? NAMA PODHITNO TREBA NOVI RAT DA SE RIJESIMO SVIH OSOBA KOJE SU NEPOTREBNE OVOJ DRZAVI !
Samo vi lupajte minuse, ovako vam je bilo i 92. Ma nece oni nas to su nam komsije. Ma hej, moj Jovo da puca. Ma kakvi. DJece on. Glupi Bosnjo. 11 genocida smo zaboravili. A gledaj. Sad ponovo otimaju dio po dio. Danas su zastave okacili, sutra ce reci ma hocemo mi jednu malu vojsku tek onako da imamo da se igramo ta ta ra ta, bezopasno sto posto. I bosnjaci nikad da se opamete, a vjerujem da su u vecini ovih minusa Bosnjaci. Sta to nama treba da nas dobro osvijesti? Jel treba da pogine 1 mil. Bosnjaka pa da ostane ona sacica jada i da kaze pa uuuuuuuu bili su nasi preci u pravu. Srbi i Hrvati nam nikada nisu bili prijatelji. DObro je moj dedo rahmetli rekao: Svezi jednog srbina, stavi ga u vrecu i ostavi ga pod stol, a sa drugim sjedi za stol i jedi. Obojica ti isto misle. Opametite se vec jednom, nek se malo zapuskara u Europi odma ce i srbi i hrvati za njima na as da dobiju teritoriju a mi cemo ponovo ma nece oni , oni su nase komsije
E moj jadu. Samo se ti tješi. Zar ti stvarno misliš da nakon svega mi ponovo možemo živjeti s njima? Pa ti se varaš. Mi smo na silu u ovoj državi. Ili ćemo mi Bošnjaci je sačuvati od rusitelja ili će je oni podijeliti
prijem za bozic a sve komunjare se skupila za jolbahe pecenja i alkohola
Ima se može se lopovi puni ko brod njima je svaki dan praznik
Bakatos arogancija i provokacije gladnim obespravljenim pokradenim protjeranim i svima onima kojim je život na margini smrti.
Zastava pisane herceg-bosne na prijemu...wtf?????
...човек, друг и комуниста...
...faljen isus, džamijaš :)
ovaj sda je četnik sa brda sa "iskrenim" nikom
Srećan Božić svim muslimanima! Živjela Velika Crna Gora do Une!
Nisu li Crnogorci pravoslavne vjere
Sbijelska : mi krscani vjerujemo u jednom Bogu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)