Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki dan razgovaram sa jednim Hrvatom iz tuzlanskog kantona, kaže čovjek, nedo Bog ovom škutoru da počne rat ..
Stani malo, bio u Brčkom a nije skoknuo do Tuzle, tamo je više Hrvata nego u općini hrvatskom Širokom Brijegu ili Čapljini ? Šta nisu mu legitimni Hrvati iz TUzle ko ni iz Sarajeva? Osim naravno ako do Bečkoig nije skoknuo na povratku iz Banja Luke GDJE JE DODIKU NA NOGAMA SVAKE HEFTE ! :(
@HerrcegBosnaPonosna Aha, ćiriličar koji je prodavao granate srbima da šopaju po Vukovaru, izjašnjavao se kao Jugoslaven i čovjek koji gura "Ratka" da bude novi Biskup... Oh yeah, pravi "Hrvat". Što taj pravi "Hrvat" ne kaže Posavcima kad će useliti u svoje kuće, iz kojih su ih istjerali Dodikovi ratni zločinci? I što usput ne kaže Hrvatima naseljenim u TK, da ga ne zanimaju jel nisu "njegovi", odnosno, nema od istih nikakvog interesa.
čović, promicatelj dudukovih zločinačko-kriminalnih ideja!
kad je klima? proslo 20 godina ...
Vidjaj ovog seljacine Domica vazda kravata šahara..
Covicu, a kada ce biti "klima" za promjene drzavnog uredjenja?! I, sta ti podrazumijevas pod tim promjenama? Hrvatsku izbornu jedinicu, hrvatski TV kanal, vise budzeta koji bi ti krcmio kako hoces (a znamo kako to ide) i slicne gluposti koje bi dodatno zabetornirale etnicke i teritorijalne podjele unutar BiH? Ali, sta ocekivati od nekoga ko je do rata bio Jugosloven i pisao cirilicom, nego da danas sere k'o foka. MRŠ, MAJMUNE prevrtljivi! Zajedno sa svojim B i S konstitutivnim pajdasima!
treba Bosnjacki sabor osnovati sa Cericem M. na celu pa da se HNS i Bozo Lj. ima s kim dopisivati.
Izgleda da je dodick još u milosti stranaca jer mu ovaj još uvijek cucla.
najvažnije da plata ne kasni.
jedi vnago ćiriličaru....vakat ti je za prdekanu.....
Hajde ti Covicu malo do rs-a vidi ima li hrvata tamo , boli te racku ti kao i Bakir samo u svojoj opcini hoces da budes glavni lola ...
SLažemo se mi da nije, problem je što nije nikad. Nema akciza a hoćetel dobit milijardu kredita MMF da trošite po svom nahođenju vidjećemo. U tom slučaju nikakve ozbiljnije promjene vam i nisu POTREBNE ZAR NE ? Pa pobogu dokle vište tako? Vama paše do sudnjeg dana samo ako bude kredita a stvlajećete tiho najtiše SVE POD HIPOTEKU da dođete do njih: vodu zrak, zemlju šume, ljude, stoku ooops stoke nema više osim za izbore.
Ovaj je otpočeo kampanju nešto rano. Skontao da ce ovaj put malo teže isfolirati ljude
ako izdržimo do opĆih izbora sa vama !
@otkos đes ba !!! otkad tebe nema.............. do opŠtih izbora možda i mogu al ne znam za ove opĆe :):)
@otkos hahaha dobro me znas vazda spremna za zaebanciju i svadju :):) ma fala bogu da cu fercerati.......ne zavisimo mi od tih idiota nego od nas samih :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)