Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo Cova da te obradujem, ponovno sam trudna. :) Sretan Bajram svim muslimanima.
ma pusti mi tu pricu...dosadila mi je vise! a ima vas najvise zaposlenih u institucijama
Dragane tvoja stranka HDZ BiH u zadnji 20 godina dovela Hrvate pred nestanak u Bosni i Hercegovini.Koliko Hrvata ima u Sarajevu Zenici Tuzli Banja Luci i svim mjestima Bosanske Posavine.Ovo je čista manipulacija Hrvatima.HDZ BiH je odgovoran svojom politikom za loš položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini.
ahm. bolje mu je da strahuje od optužbi za zlouporabu položaja.. A možda i strahuje pa je ovo taktika za odvraćanje pozornosti sa stvarnih probleme, tj. korupmiranosti političara?
I po broju i po konstitutivnosti u su Hrvati u BiH bili slicni Srbima u bivsoj SRH. Sto njima tamo daju mogu traziti i u BiH. A i Srbija isto, sta daju Bosnjacima u Sandzaku neka traze za Srbe u BiH. Posteno.
Neka tebe u zagrebu bogati, pusti ti Mostar. Kako su vas ove Bošnje nasankale, dali vam dvojna državljanstva, čim hrvatska uđe u EU, vi se rahat možete tamo preseliti i prijaviti boravak te tako postati dio \"moderne\" Europe. Pasoš će vam jedino trebati kad budete dolazili u BiH i ako ko pođe za SAD. A Dodik vas nasadio preko onog ludog Čovića i izbrisao iz manjeg BH entiteta. Sad tamo u ZG možete biti deo europskih kulturnih (hahahaha) naroda, uz onu Krležinu; \"Sačuvaj me bože hrvatske kulturu... naročito one hercegovačke...
Umjesto ravnopravnosti i konstitutivnosti u BiH nakon svega što je bilo, na žalost Srbi su apsolutna većina. Bar tako politički izgleda. Iako ih je 31% u BiH, oni odlučuju o svemu, nema budžeta, nema vlade, nema napretka. I još kukaju, umjesto da se stide. A sve je to tako zato što Bošnjake vode Tihić i Lagumdžija. Zlatku je važnija fotelja od države, a Sulji .... neznam u stvari... on je izgubljen slučaj, niti zna nešto, niti ima s kim. Pametni su napustitli taj brod koji tone, uz njega su još samo šaka neplivača.
Draga djevojko! kad Hrvatska uđe u EU i naš narod u pokrajinama Bosna i Hercegovina ulazi s nama. A za broj i prosperitet se ne briniti. Naše sudbine su nedjeljive i to je za nas sve isto. Samo vi Muslići i vaš plačenik mesić mislite da nije. A ti za 20 godina u Mostaru možda postaneš normalan i kulturan evropljanin ili barem tvoja djeca kad završe faks u Sarajevu i nađu psao u Tuzli. Pozdrav iz Zagreba
Hrvati u Livnu iskazali želju da postanu VELIKOSRPSKO CVEĆE! Ali velikosrpsko cveće niko neće, Dođite drugo veče.
Puno gore od ove suplje ultra-nacionalisticke demagogije je tuzna cinjenica da Bosanac i Hercegovac spada pod \"ostali\" u sopstvenoj drzavi! DOLE NACIONALISTICKIM HAJDUCIMA - ZIVJELA BIH!
SAD SAMO MOZEMO DA ZAVIDIMO SRBIMA STO SU SE OCISTILI NA VRIJEME. A MI CEMO SE ZA 10 GODINA MORATI OPET TUCI ZA ONO STO JE SADA NASE. ZALOSNO!
BiH= Bog i Hrvati, bilo nas je prije rata 750 000,pametni su otišli jer su vidjeli da nema ništa od suživota sa susjedima. a i danas nas ima sasvim dovoljno
ko im je kriv ako će biti manjina u bih.kažu za sebe da su hrvati sele se u hrvatsku nevole bosnu šta se bune onda.ali evo ja se dobrovoljno javljam da povećam natalitet u hrvata :) da nekazu da bosanci nevole hrvatice :)
Kako god bosnjaka za jednu jos 30 godina 90% pa vi serite na nacionalnoj bazi !!!
Cuj pola miljona al cega??????????????????????
-U Hrvaskoj ce biti vecina.
Kad će mo se početi dijeliti po regiji a ne po religiji? Mi smo prava zalupana stoka! Ako logički razmišljam hrvati žive u Hrvatskoj, srbi u Srbiji, turci u Turskoj... Problem hrvata i srba što hoće da budu veći hrvati od onih u Hrvatskoj ili veći srbi od Srbijanaca... Ja sam Bosanski katolik = bosanac, tako me tretiraju i u Hrvatskoj, mi smo za njih \"ludi\" bosanci i u pravu su... Sretan Bajram!