Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj se je nakrao na hrvatstvu vise neg 5 sanadera :D
Jos malo i stici ce chobana iz Laktasa :)
joj Čoviću i tebe sam sit...fol predstavljaš nas Hrvate..a samo pare zgrćeš kao i ostali lopovi oko tebe..
Čauševićev iskaz državnim istražiteljima: Na Čovićevo insistiranje UIO kupila zgradu u Mostaru vrijednu dva miliona KM. Zgrada je bila vlasništvo Čovićevog kuma!
STARA DAMA STALA JE, IZGLEDA, IZA NARODNJAČKIH STRANAKA - NIJE DOBRO! ŽELJKO - SADA POČINJE PRAVA BORBA.
Pa što si se Čoviću toliko prepao DF-a i Komšića. Znači znaš da će potrage za lopovima imati prioritet. Špija neko Željka!
Poslije Dodika najveci neprijatelj BiH.Koci sve i otima tudje po svemu se zna koliko i sta sljeduje hdz.Treba ga osinuti kao 2010.
Stara garda je naučila sastančiti i formirati vlast po kafanama...
Sve je rek'o, ništa rek'o nije. Pa opet tako, samo vi sastančite, prolazi vrijeme, ma ja. Biće, biće.
Evo Radoncic danas u Avazu brani Covica,,,:):):) jedan se povezuje s Keljimendijem a dr s milion afera:)
Ja sam siguran da će Vijeće Ministara pod vodstvom Troglave Aždaje SDA-HDZ-SDS i njihovih prirepaka biti do sada najbolje Vijeće MiniSranja
stari lopov, lažni ustaša i dokazani neprijatelj bosanske države