Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
23 miliona km u bih stranke ce potrositi na reklamnu kampanju dok se dijeca lijece pomocu sms-ova.
SDP neocekivano izgubio izbore od HDZ-a uprkos predizbornim anketama. Glavni krivac po meni Zoran Milanovic. Nepromisljenim izjavama, u pokusajima da pridobije glasove desnice , nije razmisljao da ce izgubiti mnogo vise glasova SDP simpatizera, za razliku od Plenkovica cija je retorika bila mnogo miroljubivija i tolerantnija. U zadnje vrijeme Milanovic pravi lose procjene i vuce nepromisljenje poteze, vrijeme je da SDP dobije novog predsednika.
Sa ADZ-om iz evrope direktno u kameno doba
Covicu, gdje su pare? Gdje je 350 miliona maraka koje je Hrvatska devedesetih slala kao pomoc svim Hrvatima u BiH? Pa samo je tvoj covjek,sadasnji direktor Agencije za statistiku BiH Jukic, za Novu godinu 1999., u Splitu u banci na ruke podigao 4 miliona maraka.O tome je pisala "Slobodna Dalmacija".Sve ima na internetu
Ti znas hoce li biti tamo tesko ili lako formirati vlast. Most je panda Nasoj LGBT stranci. Tamo je Mozt izdanak HDZ-a dok je Nasa LGBT stranka isprdak SDA. Pitajte Esrefa Gracica ili Seju Cudica.
--- rezultati iznad očekivanja Izlaznost ISPOD očekivanja. Ako ista vlast izove još jedne vanredne izbore za 6 mjeseci, nagradno pitanje glasi kolika će TEK ONDA BITI IZLAZNOST ? Uz novi Čovićev izlazak za izbore u Hrvatskoj ? Vjerujem da će uskoro svaki Hrvat iz BiH biti parlamentarni zastupnik ili ministra jer je to jedini način da ne budu ugroženi !
neka pati, koga smeta :)
Ma zna se rodna gruda (ustaše)žestoke .
Cuj malo birackih mjesta...pa sta hocete,ionako vise roma ima nego vas...mozda je telrebalo jedno biracko mjesto za vas i na gorici.
--- neće bitzi teško formirati vlast I uzimati nove kredite ??? Nije u tome fol biti vlast NA KREDIT, ko što si ti u BiH ! NEgo VRAĆATI dug što ga pretohodna a ISTA vlast dosad napravila. I ostati VLAST !
Sad se ti odmah osili i trkom po savjet u Laktase da razvaljujete drzavu dalje
Plenkovici prave najbolje vino u hrvatskoj... Aovo politicki ce biti slicna prica kao i posle zadnjih izbora... onaj Petrov ce opet sve syebati..