Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se rodio samo prica o izbornom zakonu. Narod raseliše
Ako imaš decu,mada čisto sumnjam,takvi ko ti čekaju rusku invaziju da bi šta umočili ko i 90. Moćeš fino iz školskih udžbenika da naučiš ko su bili servofašisti.
ovaj ce krepat al sam mu se ostvariti nece😂
Koliko je bitno mišljenje jednog upravnika logora i jednog svercera?!
prvo ce Dodik nadrljat,pa onda odmah poslje njega ti.
Ko Jo’s vjeruje ovom ljigavcu
glavati izgubio ti velez. jesi li tuzan?
Nema mira dok kriminalac nije u zatvoru
Svasta nesta je moguce, osim mijenjenja ovog IZ po zeljama HDZ-a, Milanovica, Plenkovica, Grlica, Dodika i Vucica, to je ocigledno nemoguce. Ako ti nije jasno zasto, pa zamisli da je obrnuta situacija i da je Bosnjaka 8%? Jasnije?
A, šta misliš stožerniće ;...kako li je tek besmisleno raspravljati u 21 vijeku , o tvom nacional-apardhejd Izb.zakonu uz različitu vrijednost građanskog glasa ..,? 🥴😡🤬
treba pod hitno da se izmjeni izborni zakon da Hrvati mogu sebi birati predstavnika u Predsjednistvu,, ali obavezno promjeniti i broj zastupnika po popisu iz 2013, koliko kojeg naroda u procentima, toliko vlasti, mislim, kad vec pricamo o ravnopravnosti
Kad će dragan pred lice pravde
Nego, odgovara li ovo da se manje glasova ukrade?
Ovaj misli sto mu prijatelj Dodik govori.Ne vjerujem mu nista! Hrvatska da ima karakterno rukovodstvo a ne sljedbenike ratnog zlocinca F.Tudjmana onda bi se ogradila od ovog bobanovca a on bi zavrsio na dugogodisnjoj robiji kao pripadnika UZPa!
Al zato ti svi coporativno mozemo mater taslacit :D
Ipak ga treba cijeniti zbog podrške Rezoluciji. Volimo Čovketa više od Dine i Baketa!!!
2019 godine na tviteru si napisao da se u Srebrenici desio velki zloč,e ne genocid.Sad glumiš nevinašce
i sta ti imas od tog na kraju? Genocid...zlocin...isti k :D
Govno bilo govno I ostalo
Čovketov provlem je što Schmidt ne smije nametnuti ‘legitimno predstavljanje’, obzirom da ga je EU sud za ljudska prava već etiketirao kao rasizam. Ne kažem da Schmidt tu uslugu nebi rado priuštio HDZ-u.