Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Covicu hajd sto "nama" nije dobro,ali na prosjacki stap bacas i "svoje"! Pokr'o si Boga oca a ovamo furas aristokraciju i nekakvu kulturu! Kupis bodove na majorizaciji a imas vile k'o da si Bil G. Bas si majoriziran,pasce jedno nacionalisticko!
Zato sto dobija na kartu zrtve,a narod ko narod... a protiv frajera 1000 optuznica bilo i postupaka,sta to onako? Imati nekretnine u vrijednosti par miliona posteno..daj molim te! A taj narod koji glasa za njega,garant im dobro,garant nekim tajnim kanalima dobijaju koju tisucu..ako je tako 'alal im vjera!
Da ga puste da radi,bilo bi nama jos veselije! A to da moras biti lopov,mozda negdje u kamenjaru!
Lako ti je Covicu izigravat' mangupa i unistavat' ovu zemlju kad imas Zutalja sa Poljina koji cim te ugleda,gace skida.ai to ti je malo bilo,pa ti je kasikar preko Kozarica cerku nedavno uhljebio u CBBIH u sred Sarajeva.Malo macku t.g!
Čović: Priča da ćemo nešto uraditi je prošlo vrijeme za mene
.....da se okrenu realnom životu ili......po Čovićevom ...treba da nastave sa lopovlucima..... nema nam spasa, ovi će nas uzimati do iznemoglosti.......
"Politikom se dolazi i odlazi u agencije ili javna preduzeća. To je standardno ponašanje demokratskog svijeta". To je standardno ponašanje kad su ti birači polupismene ovce. Jadna mi majka, koji pacijent sa hacijendom...
Ovo neki lopov?
Fino kaže čovjek kako stoje stvari.
Evo i Juni prođe a on još priča da će početi nešto raditi. Mislim da će ovo ponavljati do sledećih izbora
dok se vi namjestate kako da sto bolje zabijete i dublje ja prosao intervju za abu dhabi cekam drugi and i go papa smrdljiva bosno zauvjek
samo mi ne spominji vise 3. entitet. kojeg ce mi vraga. dajte nesto uradite za ekonomiju drzave
_""Evropskoj uniji moramo kazati konkretno da smo nešto uradili, a ne da ćemo uraditi. Ta priča da ćemo nešto uraditi je prošlo vrijeme za mene“, istakao je Čović." Jao Čoviću, pa ako želiš da se ogradiš od nerada, preko ovih koji su isti kao ti neradnici,bacajući okolo narodu prašinu u oči, prevario si se. Narod vas zna, a EU vas je UPOZNALA. I sada kada vas je upoznala, javno ističite da se ne može voditi ta vaša dosadašnja politika nerada. SVI ZAJEDNO SNOSITE POTPUNO ISTU ODGOVORNOST ZA KRAH DRŽAVE. A šta kažeš za rad u prošlom vremenu :)))) ??? Pa da, ti si dosta uradio, ali za sebe. Tako ja posmatram onu gore tvoju rečenicu, mada znam da si mislio na vaše mahalanje o radu, priču, kako bi trebalo raditi, a ne radite ništa. ŠTETA JE DA ZA SVOJ NERAD PRIMAŠ PLAĆU, NE SAMO TI, NEGO SVI VI! KRADETE NAŠE PARE. Ponestalo je novca, EU zavrnula je pipe i šta ćete sada? Nećete ići na sprijećavanje sive ekonomije, na razvoj privrede, nego želite povećati PDV-e i akcize i napraviti još veću sirotinju od naroda koji vodite. SRAM VAS BILO NESPOSOBNJAKOVIĆI I NERADNICI! JEDINO ŠTA ZNATE KADA PONESTANE NOVCA JE ZAVLAČITI RUKE U NARODNI DŽEP KOJI JE ZBOG VAS IONAKO PRAZAN.
@pirana, necjepidlači. Znaš šta pišem. Vjerujem da nisi pratio moje komentare, pa ne znaš moj stav koji sam izvela na osnovu izbora i navlačenja izbornih rezultata, a to je da nikada nisam povjerovala u regularnost glasanja i regularnost rezultata. Ubijeđena sam da su izvarali narod. A ovo drugo, EU im je donekle vjerovala, u početku, ali sada se konačno uvjerila, upznala se sa bagrom koja nas vodi. Zbog toga je zavrnula pipe. Alternativa za novac će im biti dalje ugnjetavanje naroda, a to je povećanje stope PDV-a i akciza. Neće razvijati privredu, niti smanjiti sivu ekonomiju, nego će samo zavući ruke u narodni džep. A svi odlično igraju na nacionalističku kartu kako narod ne bi vidio šta rade. Hoće li se narod osvijestiti?
@pirana, u Grčku!? Kako se usuđuješ? :)))) Sretno pirana!
DA SI BOGDO I TI PROŠLO VRIJEME ZA NAS.
Hercegovački Sanader, suvereni vlasnik svekolikog krša hercegovačkog, nastavlja sa "in your face" izrugivanjem i vrijeđanjem zdravog razuma, zajedno sa svojim saveznicima Bakir-begom i glavnim Bajom, a narodne ovce "ni mukajt"... Grčki scenario uskoro očekujte na vratima. Fiktivni krediti pomoći su ništa durgo do omča oko vrata - blaži i skriveniji izraz za ekonomski kolonijalizam i robovlasništvo. 90% tih sredstava u našem slučaju završi u administraciji, upravo zbog tok kadroviranja (uhljebljivanja), kako reče Draganče. Spisak preduzeća namijenjenih za privatizaciju od strane Vlade FBiH je ustvari jedan od krajnjih ciljeva udruženog projekta, u kojem će globalne i međunarodne kompanije olako otkupiti kapitalna preduzeća, dajući proviziju lokalnim liderima (domaćim izdajnicima) kao nagradu za poslušnost, a onda postajemo tuđini na svojoj grudi...
Agonija se nastavlja...Sta jos reci !? Nek kupe jos koji transporter, uskoro ce im trebati, jer ovi ne popustaju, zajahali i ne silaze...
Jel pogon Violete za proizvodnju toalet papira ili...
politikom se dolazi ili odlazi u javna preduzeca ...zar ovaj kreten zaista misli da se na taj nacin vode javna preduzeca i u svedskoj , norveskoj , svicarskoj ???
95. isli ja i Senad na Bjelasnicu, da vidimo situaciju i covjek se oklizne i pade u neku provaliju i nismo mu traga nasli. Evo prosle sedmice se pojavio od nikud, pogleda oko sebe, procita novine, procita klix i rece "Pa covjece kako je jos uvijek 95.?" Zatim je razocaran samo potreso glavom, kupio 6 paketa tolet papira, okrenuo se i otisao nazad u divljinu. Istinita prica.
To je u hrvatskom jesik pluskvamperfekt.