Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovaj se u svaku pitu mijesi...
Na koga od ove dvojice mislis? :)
...na "našeg", ko da papa zna šta su buredžici :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel mu Čova rekao da je veći katolik i od njega?
...vidiš na slici da je čovke tamo bio najveći katolik :))
čuh u mahali da je njemu papa ruku (i stenpr) ljubio :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj bosansku kraljicu...mogo' mu je pokloniti i vlaškog grofa Drakulu...ili još bolje Matiju Gupca - prvog među seljacima..
Sigurno mu je reko da je to Hrvatska kraljica?
pitaj Herceg Stjepana Kosaču haha, da je ziv sve bi vas tzv "bosanske hrvate" pobio
kako je meni ovaj Covic ljugaaav fuj!
Vatikan će reći '' Eto Vam treći '':D
"_Čović i papa Franjo razgovarali su o aktualnoj situaciji u BiH, prilikama i odnosima u BiH, socioekonomskim i privrednim problemima, kao o i demografskoj situaciji, te pitanjima položaja i brige za mlade i porodice kao osnove svakog zdravog i sretnog društva." Jesi li mu kazao Čoviću da nemate novca da isplatite bebama ono što im pripada? A jesi li im rekao da je i to mizerija koju nemate.? Ne znam o kojoj si ti brizi za mlade govori, jer ne vidim da vas mladi uopće zanimaju. Tačno je da je porodica osnov svakog sretnog društva. Jesi li mu rekao da je ovo nesretno društvo, jer vi ne vodite brigu o porodici, o čovjeku ne vodite brigu. Jesi li mu rekao o ogromnoj nezaposlenosti u našoj BiH? Jesi li mu rekao da ste ljudima ukinili osnovno ljudsko pravo, a to je pravo na rad.? Jesi li mu rekao da ste sve što je valjalo vi uništili i da su zbog toga ugrožena sva ljudska prava? Jesi li mu rekao da ti imaš ogromnu vilu i da tvoja porodica živi sretno? Lijepe fotke za porodićni album.
wow silent, lijepo rečeno. Posebno '' Lijepe fotke za porodični album. '' Sve posjete, ne samo ova, upravo najviše doprinesu 'porodičnim albumima', državi i narodu teško.
Mozda ti bude lakse kad saznas da hrvati uglavnom dobijaju socijalu iz Hrvatske, tako da Covic nema potrebe da u svojim kantonima daje nekome socijalnu pomoc. To sto drugi narodi u njegovim kantonima nemaju doplatak to nije do njega vec do onih koji brinu o tim drugim. A sve u skladu sa politikom koju ste svi podrzali davne 1990. godine.
Bolje i kraljica KATARINA, nego kraljica FADILA.... to Ćova ljudinoooooo
Stručnjak iz kompanije Apple uz pomoć specijalne tekućine poboljšava parametre i rad servera. http://cs625819.vk.me/v625819429/123a3/4LdZIZMT_sY.jpg
Jedan u Istanbul, drugi u Moskvu, a treci u Vatikan... Kad bi se tako i svi njihovi "fanovi" odselili, BiH bi procvijetala...
Produzi...
papa imao priliku uzivo pricati s osobom u kojoj se manifestuje sve ono protiv cega se zalaze.
Lopovi i pedofili!
https://bs.wikipedia.org/wiki/Katarina_Kosa%C4%8Da
https://hr.wikipedia.org/wiki/Bla%C5%BEena_Katarina_Kosa%C4%8Da-Kotromani%C4%87
Sta se sada Vatikan mijesa u poslove BiH??? Otkud sad vjera i politika?
sto mu ne odnese onu svijetlecu iz medugorja....fosforna.....samo 13$
ona je exluzivno sveta i vrijedna da se pred njom pokloni samo u -medjugorju xD sad ce im spremiti novu verziju - evo sto svijetli, nego ce i progovoriti!
Čini mi se četvrta slika,gospođe nose marame-hidžab na glavama. Mislim da je Papa Franjo jedna izuzetna ličnost.