Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović dobio što je i tražio. Sad neće moći u zatvor.
JA SAM ROGATIČANKA-MUSLIMANKA, DOSELILA U SARAJEVO 1992 GODINE, TU SE SNAŠLA I OSTALA, MADA NEVOLIM SARAJEVO, VIŠE VOLIM SVOJU ROGATICU.PRIMJER JE I OVO, ČOVJEK JE IZ HDZ-A, OSVOJIO GLASOVE I TREBA DA JE NA POLOŽAJU, PA NEMOJTE BITI TAKVI, MENI SU OVI HRVATI BAŠ COOL, NISU PRIMITIVNI KAO SARAJLIJE...
REALISTA , opet nisi uzeo terapiju ! haj brzo dvije crvene, tri plave i sto vise bijelih, a onda abubaaaa, ostavi se tastature i komentara, posumnjat cemo u tvoj genetski kod, duso kod tebe se priroda poigrala sa porjeklom!!
Blago nama sa njim, sad smo bliže Europi 100 m.
realista@ E DA ZNAS STA TA IMENA ZNACE TI BI SE SOKIRAO A HVALA BOGU SAMO ODABRANI ZNAJU HVALA BOGU
LECEMJERESTVO INAD SVEGA ON MISLI MI TO NEVIDIMO ON I NJEGOV LAKTASENKO
@dijaspora..............hoces li da ti posaljem €vricä,posalji gospodju njoj cu dati ,samo ner rekne u kojoj ce valuti i koliki ü centimetrima,ha ha haaaaa....!
DJEKNA JOS NIJE UMRLA, A KAD CE NE ZNAMO
Idi peri tanjire, čisti wc i uči jeziki ne mješaj se.
Svako sa Balkanskih prostora zna znacenje imena Dragan-drag,mio, cak i Albanci/Siptari to znaju. Imena Bakir,Suljo,Haris,Alija itd. su nerazumljiva znacenja na Balkanskim prostoroma medju Slavenima.Ta imena nas navode na misao okupatora varvarskog Turcina i u nama Slavenima izazivaju gnev i nagon za etnicko ciscenje takvih sa Balkansko-Slavenskih prostora. JELI TAKO ILI NIJE-RECITE SAMI !?
-Ja stalno pricam i stälno govorim ,uzmite motke za to se ne ide u zatvor i poceräjte ove pärazite drzavne ,nece niko svi kükajü ,svi bi vi da to neko drugi odradi a vi bi bili spremni da ih poslije kritikujete ,büdale te ovo te ono znali bi pametovat i suditi ,e äko necete ostanite täkö i kukajte docemo mi käd ötöpli .
Sta je Bosnjaci,kakav je to kod vas izazvao poremecaj Gsn.Covic dolaskom na celo Doma naroda BiH. Pa dragi moji Bosnjaci Covic je od Evropskig naroda Hrvata nije od Azijata Turaka kao sto su samozvani Bosnjaci-Poturice.Covic je koljenovic ,a nije nikogovic.Znam ja da vama koljenovici izazivaju poremecaj u vasim tankim lozama,ali se morate suzdrzati od pljuvanja ako mislite da vas uzmemo za \'\'partnera\'\' u buducem ustrojstvu Tro-Konfederalne BiH. JEZIK ZA ZUBE POTURCICI !
ljudi zapamtite šta vam kazem ovaj je teži špijun
babo babo vidi mu glave
Ja bih ovu t.r.o.j.i.c.u D.o.d.i.k.a,B.a.k.i.r.a i .Č.o.v.i.ć.a z.a.t.r.p.ao. sn.i.j.e.g.om.Ovo su g.o.v.n.a.N.a.r.o.d je b.u.d.a.l.a.Ovu t.r.o.j.i..c.u g.o.v.a.n.a tre..b.a na od.s.t.r.i..jel.Na.r.o.d.. da uzme pr.a.v..d.u u ..sv..o.j.e .r.u.k.e..