Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazit cete iste uvjete kao i ostale zemlje..pa imate ih! Kao da smo mi u RH mogli nesto birat, cim smo usli u EU, svi ducani puni talijanske, ceske, njemacke, poljske robe...mozete plakat i progutat knedlu, a na narodu je da kupuje domace! Samo je narod proklet pa radje kupi jogurt iz poljske koji je 1kn jeftiniji od domaceg jer nema se para, a onda popije 2 kave dnevno za 20kn...zacarani krug
Šta treba, narod da kupuje domaće a skjuplje (nije važno koliko je skuplje) te da pomaže svoju zemlju na taj način te da zbog kupovine domaćeg i skupljeg ne priušti sebi ni tu jebenu kafu a političari krali, krali, krali, krašće, krašće, krašće e mac
Ovaj čim progovori, znam da smo svi najebali.
Zastititi cete moj k. Sram vas bilo, domaca privreda je i propala ponajvise zahvaljujuci HDZ lobiju koji je stvorio pogodnu klimu za uvoz hrvatskih proizvoda, a tu naravno ne treba zaboraviti i srpski lobi koji je trziste BIH ucinio jednim od najvaznijih za srpsku ekonomiju. Prema tome, za domace proizvodjace i privrednike moze biti samo gore, jer se svakodnevno namecu nove obaveze, a ne radi se nista da se zastiti domaci proizvod. Vi ste svojim zakonima omogucili damping cijena proizvoda tako da je danas ostala pustos u proizvodnom sektoru
Mojne nas ti branit, Matere ti.
Živiš u zabludi, Bošnjake ili ti Muslimane od 1992 godine ne brani niko, čak ni Izetbegović koji za to prima basnoslovno ogromnu platu (kada se sve uzme u obzir teško je izračunati i njemu saomom) on umjesto da radi posao za koji oguli ovaj narod on se zadeverao oko bogaćenja njega lično i namještanja što bolje pozicije njegovoj blaženoj Sebiji, nema šta joj nije priuštio još samo da je postavi na zvijezdu a koliko ta žena umije da obavlja sve te funkcije hahahahaha kao da se to i traži .
Zapadnoevropski cionizam, posto vas u ratu nisu dotukli hoce u miru Ekonomijom sa uvozon GMO skarta, sa merkelovom na celu koja nastavlja Hitlerovu retoriku da okupira cijeli svijet. A ovo sa izbjeglicama je samo pranje od Holokausta i svih zvijeri koje su pocinili u 2. svjetskom ratu kao i Srbi koji su "humani" prema Sirijskim izbjeglicama pa to im je svjetla tacka da bi se oprali u svijetu.
Човић гура европску причу, а вамо трећи ентитет креира. Јел да државна заједница уђе у европу прича за малу дјецу.
drzavna zajednica
@jasamovdjeneutralan заједница пре свега
Ako je tačno to što kažeš da ćete ispuniti zahtjeve EU onda ni jedan od vas više neće biti na poziciji na kojoj je? Glup sam pa ne razumijem!
E sto si zastiti to je vec odavno ugaseno...
Vidim kako ste zaštitili domaće proizvođaće.... tako što ste hrvatskim dali barcode 387......
Čović: JA SAM-OPTIMISTIČAN. JA SAM OPTIMISTA. OPTIMISTIČAN. JA SAM - OPTIMISTA...
Ovim tempom nećemo ispuniti uslove za još 100 godina. Tako da je sve šuplja dok se to ne promijeni.
pa to , pa to brale, napokon neko pametan, a što bi se žurilo Bakiru, Čoviću, Dodiku, njima EU nije potrebna, od nas sirotinje pokrali, svoje porodice po Americi, i Zapadnim zemljama na školovanje, oni zaštićeni i diplomatske pasoše i puče po Evropi, koja je njima razlika bili i ne bili u EU. Za zemlju ionako ne haju, jebe se njima za ovu BiH (POSLIJE MENE(Izetbegovića, Čovića, Dodika) P O T O P!
@Muni Da. Oni se boje vladavine zakona i zaživljavanja pravne države što traži i donosi priključivanje EU.
zasto sumnjam u ove rijeci...
https://youtu.be/jq4Lo0uTouE
Isplaci se bice ti lakse,neka kroz suze izadje bol :)
Ne razumijem sto se svi bune zato sto su politicari konacno krenuli da nas vode prema EU. Pa makar to bio i polusaj, al bar se nesto radi.
Rad bez rezultata = 0. Kada vidimo konkretne rezultate onda se necemo buniti.
Jedino ako mislis na BiH, ne Hrvatsku!!
Mora pazit na RH ipak je Hrvat :)
@Decepticon89
PRIKAŽI ODGOVORE (1)