Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam ni citao tekst ali kad vidim sam naslov dodje mi da vam ispricam pricu o psu, ljubavi i majci.. JEBO VAM PAS MATER SVIMA!!!
S tim komentarom si malo prekršio pravila :D IZETA za predsjednika :D
malo.. nek mi kuci dodju i donesu prijavu :)
To ce biti ŠOU kad se ujedine svi govnari u ovoj drzavi, definitivan raspad sistema... Majku ebem i Tihicu i Radoncicu i Covicu i Dodiku i Lagumdziji i svim ebenim strankama, majku vam lopovsku koja vas je takve jadne okotila !
Narod nema za koga glasati, lazna obecanja, 100 KM, jad i cinjenica da svako ima nekoga u nekoj stranci na nekakvoj poziciji donosi te glasove... Sve opcije na izborima su od zla oca od gore matere... Neobrazovani debili, maloumnici koji kontaju preko politike steci bogastvo koje nisu mogli preko skole ili cuvanja ovaca u svojim vrletima...
Sve ti je to uvezano, ne moze njima niko nista osim nasilnog svrgavanja i uspostavljanja potpuno nove vlasti, i to ljudi koji se nikada nisu bavili politikom sa zakonima koji ce svaku pronevjeru, utaju, kriminalnu aktivnost, mito, korupciju kaznjavati zatvorom i debelim novcanim kaznama... Tada mozda krenemo naprijed, ili cemo dolje pa da budemo kao Avganistan i sl.
Hocete da dokrajcite ono sto je jos ostalo.Mamu vam vasu kriminalisticku fasisticku.Umjesto da ste iza resetaka, vi hocete i dalje da vladate.A mozete pored ovog blentavog naroda koji ne misli na svoje potomke.Neka je moje vjere pa neka i krade.Budite sigurni da cete kad tad dobiti prugasto odijelo, Daltoni.
pornic..., ali preprejeftini pornic...
novikorisnik 12.09.2013. u 12:40 Odgovori 18Ovakvog prostituisanja nema ni u javnoj kuci... Samo sto je ovo prostitucija izmedju njih a narodu ga zavlace.
Jebi i prolazi......
Niko nas pobjediti nece!!!!! SDA = Jedinstvena BIH
...sreća pa si realan :))
e ako i dalje tako mislis o SDA, nakon ovakve mogucnosti, a i slicnih gafova iz proslosti, onda te za predsjednika trebaju postaviti, nikad ih neces ostaviti na cjedilu... realan, nema sta...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...principijelan političar...princip, ja na vlasti, pa s kim god...
Ovakvog prostituisanja nema ni u javnoj kuci...
Eh Zlaja kako ti se loptica vraca pravo u celo samo sto je odskocila i prljava sad.A i SDA ako udje u bilo kavu vladu sa scepom posle onih natpisa u scepinim novininama je znak samo da su im fotelje bitne i da nemaju nikakvog morala.Jedino ostaje Zeljko i fronta za koga normalan narod moze glasat dat ljudima sansu pa mozda nesto i naprave za ove znamo da nece imali su sansu.
koalicija
ovo je ona cuvena kialicija JOKS (jeb'o ih onaj ko ih sastavi)
Najvaznije je da si na vlasti
Zanima me, da li je Čović završio onu vilu od nekoliko miliona eura?
Taman kada pomislim da smo na dnu, da ne može gore, shvatim da sam se zeznuo, ipak može, nažalost, evo dokaza, SDA-HDZ, tek smo sad *** ježa u leđa!
Lopov se izvukao pred ustavnim sudom BiH, " zagubili mu papire" zajedno sa Lagumdžijom, Bičakčićem.. (Ja da sam DRŽAVA, svi bi vi meni kopali tunele sada) !!!
Šta ih je SDA sve pod šapu stavila