Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ako vas ima 500 000 sto ne izglasate covica za clana predsjednistva..hahahhahahahhahahhaha.. sanjati je lijepo!
PROBUDIM SE JUTROS , POGLEDAM NA EURO-NEWS , KAD ONO HRVATSKA SVA CRVENA KO CRVENA RUŽA . GLEDAM , GLEDAM , PA POMISIH : FALA BOGU DRAGOM KAD NIJE OSTALA ONAKO SIVA ILI NEDO BOG , KAD NIJE I POCRNILA , KAKO JE MOGLO BITI . BAŠ LIJEP DAN , I REKOH HANUMI : DEDE ŠERIFA PRISTAVI NAM KAHVU SA RAHATLOKUMOM !!!
PROBUDIM SE JUTROS , POGLEDAM NA EURO-NEWS , KAD ONO HRVATSKA SVA CRVENA KO CRVENA RUŽA . GLEDAM , GLEDAM , PA POMISIH : FALA BOGU DRAGOM DA KAD OSTALA ONAKO SIVA . ILI NEDO BOG KAD NIJE POICRNILA KAKO JE MOGLO BITI . BAŠ LIJEP DAN , I REKOH HANUMI : DEDE ŠERIFA PRISTAVI NAM KAHVU SA RAHATLOKUMOM !!!
Knjigu ili motiku u ruke, pa radite, radite nešto korisno!!! Dosta je ovog nacional-šovinističkog javašluka ! Šta se krijete, svi od reda iza kolektiva - grupe (narod, nacija itd.) Liječite svoje frustracije i neuspjehe na drugi način *DESTRUKTIVCI, *PRIMITIVNI, BESKORISTNI !!!
Kazu da ovaj derpe covic najbolje daje obrezanim, naravno da javno to neci nikada izjaviti, hihihi
Znate sta poglabajte mi kitu i jedni i drugi i treci...Glupani sa cime se vi opterecujete..
Svi vi Muslimani, Bošnjaci, raja, Bosanci i ostali kako se već hoćete nazivati dok god ne shvatite što je to demokracija i poštivanje ustava ćete ići prema dolje. Nismo vam mi Hrvati za to krivi. A ako i dalje vjerujete da imate državu za čovjeka eto pogledajte si kako ona djeluje danas na otvorenju autoputa kod Gradiške.
hahah dobar vic.
Vrijeme da SDA konačno otkači sdp bandu koja nas sve vuče u ponor.
fali covjek bez koga je dogovor nemoguc https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/390107_10150999261080438_527825437_21861054_841673228_n.jpg
@@dobro jutr... 30.11.2011. u 15:02 Amerikanci zive od muslimana idiot.e ...da nije Saudijske Arabije sto ih gura s naftom i slicno...nebi ni bili ovo sto jesu...nemoj da budes siguran da ne vole muslimane... na kraju hrvati u BiH nestaju...jer vase kcerkice nemaju ante-a marka-a ..vec ih mi moramo kara.t ... bas juce vam upoznam jednu iz kiseljaka..morat cu je zdrmat ;) i oplodit haha ---------------------------------------------------------------------------------------- \"Gle stari, dobio si svojih pet minuta u novinama što je definitivno najveći uspjeh tvog života. A sada idi beri maline seljoberu !!!!
STARA POSLOVICA GLASI GDJE TURCI TU I MUJO TO JE VASA NACIJA BOSNJACI HAHAHA KAKO SE NASMIJEM KAD TO NEKO KAZE POTURICE MRS U TURSU !!!
REALNO DA CE BITI HERCEG-BOSNA SAMO JE PITANJE DANA ,BILA BI I PRIJE NEGO STRANI PAPCI NISU HTJELI DA BUDE U SRCU EUROPE MUSLIMANSKA DRŽAVA !!!
Mi nek smo manjina , ali ste vi izmisljena nacija koja je nastala od srba i hrvata , gradite svoju povijest na povjesti hrvata i srba ucite jezik bosanski ustvari to je hrvatski i srpski i turskih malo seljackih rijeci vi ste izmisljeni i pjeva te u himni jedna si jedina ,a srbi drže 49% teritorija hrvati oko 30% hahahaha jeste smijesni !!!!
hdz 1990 :\"To će biti jedan veoma važan korak i veliki uspjeh za politiku u BiH.* Ama kakav uspjeh i korak naprjed haj.vani jedni to je obaveza da se formira vlada, a ne nikakav uspjeh, uspjeh bi bio da ste se dogovorili oko unutrasnjeg preuredjenja BiH, ukidanje entiteta, posebno genocidne tvorevine tzv:\"rs\", u ustav BiH jasno i glasno napisati kako je svjet primorao Bosnjake d prihvate genocidni narod kao konstutivan narod, pa da se u ustavu izbrise \"srbi\" i napise genocidni narod, e to bi bio uspjeh, a formiranje vlade je obaveza koju vi ne ispunjavate
Amerikanci zive od muslimana idiot.e ...da nije Saudijske Arabije sto ih gura s naftom i slicno...nebi ni bili ovo sto jesu...nemoj da budes siguran da ne vole muslimane... na kraju hrvati u BiH nestaju...jer vase kcerkice nemaju ante-a marka-a ..vec ih mi moramo kara.t ... bas juce vam upoznam jednu iz kiseljaka..morat cu je zdrmat ;) i oplodit haha