Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiješno je u demokraciji optuživati Izabrane političke lidere a zaboraviti činjenicu da ste ih Vi izabrali ... Požurili ste svi nakon 7.februara da date glas SDA i HDZ i sada kao i zadnjih 20 godina ,trpite ... Razmisli malo prije glasanja, uzmi papir ako treba pa se sve praznim papirom u glavu lupaj jer Ti si ta budala koja je sve ovo omogućila ...
Da ,ali ne samo u Federaciji.Na cijeloj teritoriji BiH mora biti isto. A Dodik neće ni da čuje. To automatski znači podjelu Federacije i onda dolazi pitanje šta je čije,kuda ide "crta". To i jeste glavna "caka".Ti ovo izjavljuješ,a znaš da to nikada neće proći. Ova igra je za međunarodnu zajednicu.Ti dobar,Dodik na sve pristaje dok se ne dira njegov pašaluk.Tako da smo mi jedini krivci.Bravo,samo nema od toga ništa. Džaba Papa,džaba Merkel ,mi na to ne pristajemo. Može ali samo na teritoriji cijele BiH.Nema podjle ovo pola Bosne i kapak.
čuj sjetio se čović hrvata u tuzli ... šta je reć ... još da im hoće (on ili neko) reć šta radi hrvatima u dolini neretve, nikad se više ne bi vlasti dočep'o
sta ti je dodick jos naredio
Lijepi SDP. Iako bih bio puno sretniji da su oni vlast, kao jedina partija s obrazom, ne bih volio da ulaze u bilo kakve aranžmane u ovom raspadu sistema koji su napravili Bakir, Dragan i Željko.
Njega, naravno kao člana Predsjedništva BiH gdje god da makne interesuje samo katoličko i hrvatsko - ko o čemu nacionalisti o torovima. S njim i ovakvim kao on nemamo nikakvu budućnost, vjerujte nariječ....
'Mi jako mnogo novca investiramo u te ljude' A mi, eto ne investiramo.
PA koga če te sada uzeti za partnera , SBB neće garant sa vama lopovima DF ste otpisali znaci opet ostaje SDP i neka ljeva stranka da dobijete večinu i ko će sa vama da krade jel da ??? Znaci opet se udruzila lopovija od prije da kradu djaba sto je narod glasao za promjene mada tesko da ce one doci dok god su ove dvije SDA i HDZ na vlasti e hoče li nama običnim smrtnicima ikada svanuti cccc .. . ..
ubija ih komsic u pojam,bravo DF ...
Em je HDZ leglo kriminalaca em je DF obićna prevera gdje su se kameleon SDPovci uhljebili i nastavi po starom. SDA je tu negdje svega pomalo.
Dragance......ko najesen umre (crkne),za njeg zime nema...!
Hm.. čini se da se približava momenat skidanja maski.. Svašta on spomenu i natuknu.. uz neizbježnu gdju Merkel..
Pa ako zatrazi prekid sa Df,i desit ce se...Jer svi vole Covica...Df nije dobila izbore da mogu kako reci postavljat uslove,ali i da smijene njihove kadrove bolje ce proci nego Sda i Hdz...Tako da moraju se drzati Komsica...
Hrvata ako niko ne želi odabrati na izborima u Tuzli ne može niko nametati samo da bi se Čović zadovoljio. Čova, hajde bok.