Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj ovoga šminkanog dodika, ??
Zatrubi ako je Ćavara tvoj predsjednik xD
Joj dva entiteta, i to svaki ima i predsjenika i premijera... nema nama spasa
.....lopovčino koliko mjesta si dobio u RS kad u federaciji tražiš 30%.a da,ne da ti jaran mile a tebe Rs i ne interesuje.samo Mostar i okolica:)))legitimni lopovčina, sa legitimnim zahtjevima, Monti Pajton ti nije ravan:)))
ovi sve rasporedili, Čoviću zinula guzica, Bakir bi mu dao šest ministarstava, a DF se ne oglašava. Izgleda da pristaju biti samo ruke u parlamentu, a obećaše programe, promjene, principe itd. baš seu u ovoj državi nema za koga glasati. Svaki put te nazovi građanske stranke(partije) slažu.
Za Predsjednik Fedaracije treba postaviti Sejdića. Jel u Ustavu piše da uvjek Predsjednik treba da bude neko sa dvojnim državljanstvom, kao i da budu ministri Finansija, pravde, ...?
Dragane,hebo ti meni svoju mater!
Meni baš svejedno ko će gdje da sjedi. :(
u ti đavla......ne zna se koji je veći dupelizac i nesposobnjaković :)