Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....suvišno je na ovu temu i diskutovati bilo šta ,kad i ptice na grani znaju da je ALIJA IZETBEGOVIĆ (ne dala mu crna zemlja mira )prodao Hercegovinu ,a Tihić klempo nastavio njegovim stopama !!!....ta zna se ko je većinu stanovništva prije rata sačinjavao u Mostaru prvo muslimani ,pravoslavci pa tek onda katolici - nema više pravih Mostarca da sretneš (rijetkost) samo škutori ,bosanski katolici ,drežnjaci ,podveležci i.t.d.....uostalom kad pogledaš ko živi u Mostaru to više nije grad već obična SELENDRA -građani otišli seljačine s brda sišle !!!!pozz.za prave Mostarce širom svijeta
Hajde mi molim te prevedi šta ti ovo znači: \"helj.p bozniiiiiaaaaaa đenos.ajd.\" Je li ti zoveš Bosnu u pomoć? Ne kontam!
Ko vas ne zna, skupo bi vas platio. Zašto ste sad protiv pod ijele Mostara na više jedinica, ha hrv ati? Niste za to bili od ra ta do sada, šta bi odjednom? Dragi Bos anci, mislim da niste upoznati dovoljno sa situ acijom u Mostaru. Ovo ujedinjenje ne predstavlja stvarno ujedinjenje, nego hrv atsku nadmoć u ovom gradu. Zadnjih nekoliko godina intenzivno se radilo na doseljavanju hrv ata u most arsku općinu i na natalitetu, da bi bili brojčano nadmoćni. Nakon ra ta to su bili Boš njaci i tada hrv ati nisu bili za ujedinjenje. Sada hoće da od Mostara naprave sto lni grad her ceg-bo sne protiv koje smo se mi borili. Nisu mogli u ra tu, pa sad hoće u mi ru. Samo mi je žao što su Bošnj aci Mostara zanemareni od ovih iz Bos ne. Nemamo nikakvu podršku od vas. Da vam malo približim situaciju: zamislite da dođe do ujedinjenja Sarajeva i Istočnog Sarajeva i da dominiraju sr bi protiv kojih ste se bo rili godinama, bra nili svoj grad? Eh, takva je situacija sada u Mostaru
Mi smo za građansku državu gdje su svi građani ranopravni. U svim gradovima gdje smo mi M.u.slimani većina da je pravilo jedan čovjek jedan glas a tamo gdje smo u manjini da naš glas vrijedi kao tri nevjernička i izdajnička. Pa nismo bez razloga potjerali sve iz Bugojna, Travnika, Zenice, Sarajeva da sad imamo ista pravila u tim gradovima kao i u Mostaru. O Kazanima stratištu ne želimo ni ćuti nas samo zanim helj.p bozniiiiiaaaaaa đenos.ajd.
Smatram da se trebamo okrenuti jedni drugima i nasoj zemlji da imaju svi posao , hranu, ljekove, da nam djeca sretno zive a ne da se glodjemo zbog sacice majmuna koji zajedno jedu piju i uzimaju.
Tako je, ali kamo srece da svi razmisljaju kao ti.
Kako to da se nikada nisu nasli razgovarati o problemima Zupanije Sredisnja Bosna? Zar tu nebi trebalo promjeniti izborne jedinice i opcine a ne u svakoj preglasati Hrvate?
Veceg smetljara i izdajnika svog naroda nema od Tihica (ne zbog ovoga, nego generalno). Nece ga ni Bog sebi.
Nema se tu šta razgovarati. Mostar jedinstveni, multietnički grad s jednom izbornom jedinicom. Vrijeme je da se okrenemo jedni drugima, da počenmo živjeti zajedno i jednako. Jel da, kolege Bošnjaci?