Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz šupljeg... u prazno... pa u šuplje ... pa u prazno ...itd
to samo politicari vide. "napredak"
Bakir Izetbegovic i Fahrudin Radoncic mora da su ponosni na Dragana Covica. Sve mu dadose, covjek je sef Bosne i Hercegovine, zahvaljujuci Bakiru i njegovoj pudlici Fahri.
Kolinda i Sanja Dordjevic slicne 😂😂
hahah, dobra zaebancija
Bili smo na korak do dna! Sad smo napravili odlučan korak naprijed!
ja od kad se dogovaraju majko mila.. hocel se sta dogovorit
Na skupu u Busovavi, Januar 92, govori se o Herceg-Bosni kao integralnom dijelu Hrvatske, tu je bio izmedju ostalih i Kordic, kojeg je ovaj Covic docekao iz Haga, presudjeno je da se HRHB htjela pripojiti Hrvatskoj i to pod ovom zastavom, to je kao da u hrvatskom saboru bude zastava RSK...
Ogadilo se je nebrojeno puta slušati o tim Čovićevim pomacima na EU putu, a još kad od Kitarovičke ima potporu, za treči, onda HDZ, zna se, samo blokada do blokade i ucjena na svim razinama.
@BOsmalBoyy3 šta kažeš o ovoj MILFAČI?
@BosmalBoyy3 aahahahahaha pozdravi štrumfa, reci osvajamo ligu sljedeće 100%
bas su medeni
slatki su