Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovaraju se kako da obznane da je sve gotovo i skoro podijeljeno a da pritom ne bude nereda i da sto vise usicare prije drugih. HA/YA
Ja tak pak ne glasam ni za jednu partiju tamo,i nikad ne bih.Ja sam samo posmatrac sa strane dijasporac i cekam sad trenutno socijalu pa mi je dosadno i zabavljam se samo.Nisam sdp,c t r ili nicega takoga.
@Izmetbegovic srpskogenocidaški krmak pogledaj istini u oči ! http://www.srpskaanalitika.com/2011/01/14/potresno-srbi-narod-koji-nestaje/
nema pregovora sa izdajnicima Bosne I Hercegovine
@dudek sdp-ovac, pusti pitona iz ruke kad komentare pišeš.
Sve će se oni na kraju dogovorit, a na štetu SVIH NAS.
bo li vas fahro u vr guece, bagro nepismena
Lojavci , pogledajte istini u oči!!! http://vimeo.com/25623292
Ako lgumdzija ode a tihic prodana dusa bude tu sa dodikom,to ce biti pravljenje i priznavanje treceg-,i onda seperacija i nestanek BiH.Ovo trba sprijeciti ovaj sastanak po svaku cijenu>Nek kriminalci doik i covic dodzu Sarajevo i rade na opcuvanju BiH nego sta ce ispasti iz ovoga.
MOZE ZLAJOGLU DA NAZIVA SASTANKOM KAKO GOD HOCE, ALI OVO JESTE 2+2+2 JER SU BOSNJACI, HRVATI I SRBI TAKO GLASALI! SAD KO FOL TREBA DA GLUMIMO GRADJANSKU DRZAVU KAD NISMO, HA YA !!!