Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović poput psihologa, kojemu dolaze razni luđaci na seansu.
Zlagubidan trči posljednji krug, čova ga voda na kanafi ko cuku.
Bojim se da je Zlatko izgubio razum narode osvjesti se probudi se ovaj ce potpisati sve sto mu budu trazili,samo da ostane u vlasti.Hrvati i Srbi koriiste njegovu bolest.Zlatko ce zabiti posljednji ekser u mrtvacki kovceg BiH.
Na popisu ću se izjasnit kao Bosanac. Ovo je moja zemlja Bosna i ja i moja djeca smo Bosanci. Isto ko što su u Albaniji Albanci 3 različite vjere. Ovi Bosanci što su porijeklom Romi,Vlasi,Jevreji,i ostali i što žive parazitskim i lopovskim načinom života i nazivaju se Bošnjaci,kako im je Alija naredio po uputstvu iz Beograda,dalje od moje kuće. BOSANAC U BOSNI! BOSANAC U BOSNI! BOSANAC U BOSNI! BOSANAC U BOSNI! BOSANAC U BOSNI!
Lagumdija i Radonjcic svojom mrznjom,lazima,pakostima,zavidlukom i svim sto covjeka cini necovjekom natjerase,natjerase Bosnjake da ponovo glasaju za SDA a oni sada kao muhe bez glave traze saradnike da se odrze na vlasti ako bogda inchala do sledecih izbora....................
Draganče je čisti Srbijanac sa izuzetnim talentom za jezike, tako da je već 15 godina zaposlen na rasturanju države BIH na iskrivljenom odglumljenom hercegovačkom dijalektu, taktikom razvlačenja pameti i forsiranja nelogičnosti i nemogućih političkih prijedloga, sve do potpunog haosa i anarhije koju njegovi iskompleksirani i isfrustrirani nalagodavci iz Beograda zagovaraju i planiraju još od Titove smrti.
Ovaj Lagumdzija dobijo je u Dubrovniku saglasnost da dogradi stan zato ce i Covic dobiti sta hoce ponjvise ide na stetu Bosnjackog naroda
@ SEHER , slazem se sa tobom za ove banke po bijelom svijetu al de jednom budi covjek pa napisi koje banke i gdje vasi politicari napunise , 10 milijardi hej uhljupe...
mamu vam natakarim komunjarsku, samo cekam izbore 2014 da vidim zlaja kako ga pušišš pozdrav od Bošnjaka iz Hercegovine
ti ocito ne znas matematiku pa ti malo brojevi ne idu najbolje. haj ti ponovno blago meni pocni od prvog razreda pa se vrati nakon par godina kada shvatis i naucis osnovne racunske operacije pa malo prebroji rezultate lokalnih izbora 2012. godine u kome je SDA kako ti kazes slavila relativnu pobjedu sa 100.000 glasova vise nego na izborima prije dvije godine a SDP ce ponovno vladati u federaciji i drzavi sa 150.000 glasova manje nego 2010. godine. j.e.b.o ti takvu logiku
pojedini polupismeni ovdje bi trebali znati da je SDA neki dan slavila relativnu pobjedu u utrci za nacelnike OPSTINA. nek malo spuste euforiju jer to s ovim nema veze. pred izbore je SDA popusila federalnu i drzavnu vlast i to je prica koja je samo bila na pauzi. kako je vec dogovoreno, SDA odlazi u opoziciju, a SDP i SBB su sarajevski dio price o buducoj sestorki. dakle SDA nema vise nista sa Federacijom i drzavom, a samim tim ni sa kantonima. opstinska vijeca su svakako popushili na ovim izborima. ukratko - 2015. godine SDA ce biti zaboravljena prica, akoBogda.
Ha, ha, ha, ha, danas sa Lagumdžijom, sutra sa Fahrom a poslije sa Tihićem. Bošnjaci na koljena pred Čovićem ipak i vi osjećate da ste genetski inferiorni pred Hrvatima. Vjerujem da ih Ćović gleda kao djecu od pet godina i da im se smije u facu :)))))
na pomolu je smjena svih SDA direktora u FBiH..... Pipe se polako zavrcu.
Komunisticka posla, stari partijski drugovi, sluge KOS-a
LOL ovi katolici nekad pluju SDP-a sad im lizu d*pe samo sanjate treceg entieta
Pa normalno da ne moze funkcionisati DRZAVA RBIH-a kad su srbi genocidasi ko sto su COVIC i ostala ti srpska diktatorska banda lopova i genocidasa na vlasti, BLOKIRATE svi cjelokupno funkciju drzave i njenih institucija a za to vrijeme PUNITE BANKE PO KIPRU I OSTALIM POREZNIM RAJSKIM MJESTIMA ! Sikter u Iran odakle si dosao Covicu, ti malecki srbicu ! Kad te gledam COVICU TI MALECKI SRBICU SVE VISE I VISE LICIS NA AHMADINEDZADA , covic je IZ IRANA PORIJEKLOM ! ZIVI PA VIDJELI !
moc pociva negde, iza debelih vrata ja bih hteo da vladam