Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čova legendo svaka čast, treba upoznat Merkel sa nemogućnosti demokracije kakvu je vide Bošnjaci, odnosno njihova politika.
Sto ovdje nisi trazio da ukinu sud i tuzilastvo ? Mamicu ti lopovsku...
malo o Hypo banci popričali
Frau Merkel, dalje ruke od BiH, dobicete po prstima.
Sad će Želja da poruči kako je Njemačka druga država i nema što se miješati u unutarnje stvari BiH...
Baš je duhovito (i jadno od \"novinara\" SA-x) kako se vijest o Čovićevom sastanku s Merkelovom nakon svega sat vremena skida s naslovnice! Vijesti o SDP-u i Lagumdžiji, i to glupe \"vijesti\", danima stoje na naslovnici, al\' kad je Čović u pitanju, odmah se skida! Hahaha, baš ste jadovi!
Dragi \"novinari\" Sarajevo-x, BiH nema vladu, nego Vijeće ministara ili, po srpskom, Savjet ministara. Naučite to jednom (i zauvijek, jer je nikad neće ni imati).
Jes da je politika star zanat....... Pres. Josipovic okuplja vecinu u BL, a ovo dvoje po Njemackoj. Al najbolje zvuci \"kao kancelarka ih pozvala\" sa njom se uslikali, i naravno tamo im da nekog savjetnika, koji ce molit Zlaju i Dodu da i HDZ uguraju u vlast, pa sad kad vide koliko je sati nebi im smetale ni ostale partije sa Hr predzanakom. Ma nije lud ni onaj B. Ljubic on nije uspio da ih na izborima dobije, pa sad on nesto muti da im se osveti. ( Samo kad mu vidis facu, on bi za...bo i puno nezgodnije igrace od Covica i sl.)
Pa otisli su da cute slusaju i pomalo klimaju glavom
Sta njih dvoje imaju pricati o novoj vladi kad ih nece biti u njoj ......lol !!!!