Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodik manje vise, ali covica nabijem na kolac pa na r.a.c.k.u
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Ovaj Covic je mnogo glup covjek - pa i Hrvati su glasali za neovisnost BiH vise nego bosnjaci. Koja budala od covjeka hahahaha!!!!!!!!
\"Treci\" by Dragan Covic prodje jos jedan dan bez tebe treci dragi moj treci umirem od tuge zbog tebe treci treci moj ja hocu al\' bosnje nedaju kazu nista nije necije kazu sve je svacije i hoce da je po nji\'ovome meni mile obecao doc\' al\' ispade da ni on nema tu moc il\' me mozda samo zayebav\'o mile mile, zar i ti brate moj ti izgleda jos nisi shvatio da ni tvoje carstvo nije vjecno mozda si me sad obrlatio al\' kajati se bice kasno danas mene sutra tebe majorizacija ne ide da pajki bez treceg nema ni drugog zar ti nije objasnio vlajki?
Sretan praznik našima Mili i Draganu želim od srca pesmom Mitra Mirića \"Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine\"
sabur malo muslimani hanefijskog mesheba polahko da ne bude previse
1 marta iduce godine razlaz pa da svi skupa slavomo
Koliko ste popušlići u BiH se vidi po komentarima. Istina ne mogu da shvatim da vam je više žao Bosne nego Kosova i Jadrana ali eto šta ćeš tako je. A sad nastavite s uvredama.
po tome se jedino vidi koje veća sirotinja.
S koliko vise zara i ljubavi se slavio 9. januar u RS nego 1.mart u FBIH ili u BIH. Intezitet slavlja je pokazatelj sta jaca a sta slabi.
Mi smo ukleti od onog dana kad smo uzeli vjeru okupatora. Sad nam je sansa da napravimo drzavu na cetvrtini Bosne, bojim se da poslije necemo imati prilike nit za to sto vec imamo u rukama
Koji cu ku... i ja priznavat kad moram radit.Privatnike ne interesuje
PRVI MART 92-E GOD,JE DAN KADA SU BOSANSKE POTURICE IZVRSILE PLEBISTICOM IZVRSILE PUC NA DRZAVU BiH ,NJENO BICE I ISTORIJU STO JE DOVELO DO UZASNOG RATA I RAZARANJA I KONACNOG RASPADA ZEMLJE NA DVA DIJELA.
DRAGI MOJI SRBI IZ REPUBLIKE SRPSKE ! +++++++++++++++++++++ SLAVITE RADNO DANASNJI DAN,RADNO I VESELO,JER DA NE BI REFERENDUMA 1.-og Marta 92-e ,KO ZNA BILI BILO REPUBLIKE SRPSKE. ZATO SRBI BRACO SRETNO I VESELO !
Prvi mart se treba obiljezavati kao dan kada je BiH dozivjela svoju smrt. Toga dana treba klanjati dovu BiH ili godisnjicu parastosa. Da ne bi tog nesretnog referenduma-danas bi bili svi sretni i bogatiji no sto smo sada.Svako bi bio na svome,nebi bilo te ogromne medjunacionalne mrznje koja je danas \'alfa i omega\' bitisanja svakog covjeka u BiH.Jedino sto je donio taj referendum je; -MJESTO JEDNE DRZAVE,DOBILI SMO DVIJE- MOZDA JE TO I DOBRO KO CE TI GA ZNATI!?
Ovaj Covic umislio da je on neki vrhovni vodja hrvatskog naroda u BiH,a da su Hrvati ovce pa ne znaju da su 1992.glasali za nezavisnost BiH.Mozda je on glsao da BiH ostane u Milosevicevoj krnjoj Jugoslaviji ali su mu njegovi sunarodnjaci osujetili plan.
Zalosno.........dva debi.la, zive u zemlju..........i sami ne znaju u koju hehehe Jos zalosnije je da ta ista zemlja hrani njihovu djecu...fujjjjjjj