Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je lako riješiti. Reketaše (Stranka za kumove, prijatelje i rodbinu), pljačkaše i atentatore (Lojanovići) i crnokošuljaše, sljedbenike fashista i nacista (HSP - Hrvatska stranka poturica) treba iz Vlade premjestiti tamo gdje im je mjesto, u KP Zenica i onda će sve ići glatko. Naravno, i.d.i.o.t.a, američkog dupeuvlakača Valentina MajMoončića Inzka u ZOO vrt i dati mu kontejner banana, za razne poslove, ne samo za jelo.
Pa zar niste vikali na sve strane da je federalna vlada nelegalna i da bez njene rekonstrukcije nema dalje.......e moj Covicu prelivodo.......rekao sam ja da ces na kraju biti manji od makovog zrna !!!! Izda vas stakor-ri separatisticki Cova opet......a sve da bi iz gabule izvuko svoje gy-zo-ve i usput dobio kakvu fotelju u koju kad sjedne avtomatski ce ga opaliti amnezija lol ....a vi mazge ko mazge !!!!!! SIKTER......i cuj mu suplje ....s vama ce nesto biti zavrseno no nove......haj SIKTER !!!!!!!
Bravo cyber nazi-brigade!!! Quick response, schnelle Bewegungen! Jedan pravi Nazi, kakvim ste se vi pokazali pisuci redovno na ovom portalu, uvijek sluzi otadzbini/djedovini/ocevini, sve dok ta zemlja (o kojoj se sanja, a nekad za nju i kolje) nije njegova. Eh, onda se tek pocne ljutit konj, kao, mog\'o sam jos...
BIH hvala NE BIH !
To majstore,pozdrav iz REPUBLIKE SRPSKE !
REPUBLIKA HERCEG-BOSNA ,USKOROOOOO !
ti jos mijesas pleme i religiju aj u skolu ili idi nazad koze cuvat\', nije ovo za tebe
... i da se izvinem odmah ovdje svim pristojnim, normalim, nezagadenim ljudima, koji veceras napeto (sve ti daaam) ocekuju susret, rijedak a napet, susret dva giganta: FR - BiH u Parizu!!! Stoga, paznja u pravom pravcu, sto bi rekli Slovenci
\"Sve to, prema mom mišljenju, možemo da završimo do kraja godine\", smatra Čović. A zaboravio da spomene sve ove predhodne, sa D-Day Show Moy Mjesece, kad se NIJE mogla formirati VLAST Niti Prosle Godine!!! I to sve prema \"njegovom misljenju\"!?!?
HZD-ovi?
Vidio Draganče da je prno u šišu i da će izguboti sva mijesta pa sada se pravda da nije on kriv.Polako još kad mu ADZ izgubi u Rvatskoj e onda će biti kukulele.
Čoviću, izdajniče, govorio si da nema formiranja VM dok ne ode nelegalna federalna vlada, a sad se još hvališ suprotnim tvrdnjama!!! Ako išta držiš do Hrvata, ne smiješ pristati na formiranje VM dok pljačkaš i atentatori (Lojanovići) i crnokošuljaši, fashisti koje Europa pdržava(!), s njima i reketaši, ne odu iz nelegalne vlade tamo gdje im je mjesto - u KP Zenica!
Ovaj svaki put nesto petlja i na kraju nista ne kaze, pravi politicar!
@ hb e bas ce se neko ko je 93. ili 94. godine fol magistrirao u srbiji i na to se potpisao cirilicom, boriti za vas, e moji hercegovci....eto vam lidera
daj Covicu bori se za svoj narod.. krv svoju za herceg bosnu moju ::: Herceg-Bosno, majko moja mila, Sliko raja, slavo srca moga! Ponizno se moja klanja vila Pred podnožjem veličanstvu Tvoga. Musa Cazim Catic, Hrvat musliman