Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti trebaš odležat 5 godina zbog lopovluka.Za koga se ti boriš osim za svoju sjedalicu.Hoćeš treći entitet da možete još bolje krasti.Iz koje li ste kanalizacije ispali.
Ne daj Budimire ovom sljamu da vodi federaciju,cega god je se dotakao on je to upropasti,,,BUDIMIRA ZA PREDSJEDNIKA BiH,,,
Budimir je pravi covjek na pravom mjestu,a ti lopove i kriminalcu mozes samo to sanjati,PRODANA DUSO,FUJJJJJJJJJJ
Za koga i za sta su ljudi ginuli??? Polahko ali sigurna podijela Bosne...bravo Lagumdzijo-SDP.
Sve koji rade protiv institucija i ustanova BiH, a samim tim protiv naroda treba smjeniti odmah,ali odmah bez oklijevanja
slažem se da treba smijeniti ministre ali da Budimir treba da se sankcioniše na neki drugi način
Sve bi bilo kako treba da ovi h osam ne opstruiraju FBiH, nadam se da ce se napokon uraditi korisne stvari, ovako tapkamo u mjestu. Smejna je neminovan jer ovi ne zele da rade ili nece, samo zabusavaju i opstruiraju!!!!
Smijeniti ministre iz SDA, tri, četiri SAD!!!!!!!!!!!! :D
To je gotova stvar, nema vise nerada u drzavi. Sve smjenitu sto ne radi i nema odgovornosti premagradanima i prema drzavi!!!!