Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisljam referendum pod nazivom "Da li podrzavate ISIL"
Kako mislis "podrzava listom"? Na osnovu cega iznosis svoje tvrdnje? Sta je sa Bihacem, Jajcem, Kljucem, Mrkonjic Gradom, Doboj, Brcko, Mostar, Gorazde , Srebrenica, Zvornik, Bratunac, Glamoc, Titov Drvar, Duvno, Skender Vakuf, Bijeljina, Visegrad?... i tu bi bilo nekih glasova mozda?
Maleni, u tebe je i mozak malen. Pitanje je imaš li ga uopšte, magarac.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
BiH je jedina zemlja u Evropi koja je dozvolila da joj druga zemlja (Saudijska Arabija) parama napravi kamikaze od vlastitih stanovnika u masovnoj broju. Kad se tome dodaju domaći izdajnici, četnici, ustaše i slične fašističke budale onda je jasno da po svemu smo najgori u Evropi. I Albanija naš šije bez obzira na krvnu osvetu.
OO Men,opredjeli te se protiv korupcije i kriminala u svojoj kuci-zemlji,rijesite svoje probleme,da vi rjesavate tude...........
Mo'š misliti. Naročito protiv bošnjačkog bataljuna u redovima IDIL-a. Čiji pripadnici neometano odlaze i vraćaju se u BiH.
kompletnu vladajucu kamariliu po kratkom postupku metkom u celo!!!
Cova jedino za sta si ti iskreno opredjeljen je za svoj novcanik i bankovni racun, a boga mi i za primanje poklona u vidu nekretnina.
e moj covicu ja mislim da si govorio u ime samo dva konstutivna naroda ovaj treci je nekako ne opredjeljen oko borbe protiv islamskog terorizma iako javno glume da su protiv
Buduci bosanski Sanader :)
Ja se opredjeljujem za borbu protiv tebe i sličnih smradova
na maocu napalmom ili nervnim gasom
Bravo Cova, nek' si im rek'o =))) Odmah formiraj jedinicu iz Maoce ... bh. kamikaze =)))