Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pro-nacistišku organizaciju HNS predvodi dokazani kriminalac. Nešto još za dodati?
.......zna se jako dobro koji je čelnik moderne bih bio pripadnik nacističkih postrojbi ili ti je i tu kratka pamet..........
Prlić?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
......predsjednik HDZ, član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, predsjednik HNS, jbt ovi domaći "europljani" prave "jednoumne" demokrate.ni poglavnik nije imao toliko dužnosti kao "jugosloven" Čovinjo:))))
Najgora stranka u BiH - totalitaristicka-neonac..., Martine ne daj se!
jogy25 >>> radikalizam i sijanje vjere po svijetu - mačem, je pragmatizam koji je uvelo katoličanstvo. Na taj način su nestajale čitave civilizacije na Afričkom i Američkom kontinentu. Prema tome, jogy 25, u pamet se. Taj fol u Bosni više nikada neće uspjeti. Tehnologija će uraditi svoje, A MNOGO MANJI NAROD NEĆE MAJORIZIRATI VEĆI NAROD. OVO NIJE 1873-ća!
M"""S Miloševićem smo razgovarali Zulfikarpašić i ja. On je bio zadovoljan postignutim i počeo je govoriti o tome kako Srbi nemaju ništa protiv Muslimana i kako u Beogradu ima 150.000 Muslimana, a u ostaloj Srbiji gotovo pola miliona, da ne računa Albance. Milošević se složio i odmah predožio da u smislu potvrde dobre volje i ozbiljnosti njihovog odnosa prema ovom sporazumu, kako je u Bosni i Hercergovini većina Muslimana, on predlaže da prvi predsjednik buduće države bude Alija Izetbegović, a da BiH bude jedinstvena vojna oblast u kojoj će služiti samo Bosanci i Hercegovci i da komandant te oblasti uvijek bude general koji je Musliman. Sve ovo je našlo snažnog odjeka u srpskoj, ali i bosanskoj javnosti, osobito ondje gdje Srbi i Muslimani žive pomiješani. Odnosi su relaksirali i svijet je odahnuo. Međutim, to se nikao nije svidjelo Tuđmanu, koji je BiH tretirao kao stratešku rezervu i želio je da Muslimani postanu tampon između Srba i Hrvata...." Tako smo svi nahebali....
Pred početkom zasjedanja Hrvatskog narodnog Sabora u stolnom gradu Mostaru, postrojena je i počasna garda HVO / hrvatske komponente OS BiH. Svoji na svome u našoj dragoj BiH!
Covicu zelje su jedno mogucnosti drugo. Prije svega sta god se desavalo u BiH tu je medjunarodna zajednica na celu sa SAD koja je i prije 20 god zaledila rat u BiH a ne u stvarnosti ga rijesila., donijela novi Ustav BiH., jos uvijek je tu OHR.,s tim u vezi i ako se bude nesto mjenjalo u BiH to ce ponovo uraditi medjuarodna zajednica pocesvsi od novog Ustva., nacionalnih jedijica i svega ostaloga jer je ovo drzava eksperkinet za njih i s time se trebaju pomiriti sva tri naroda i ostali. Politicari su svjesni toga samo bacaju prasinu u oci svojim nacionalnim biracima i tako ih pridobivaju....
Gledaj to ovako, Hrvati BiH = državljani RH / EU, borba za svoja prava demokratskim putem. Bošnjaci = miljenici Turske, S.Arabije, Katra, svakodneva mržnja prema nemuslimanima, prijetnje uzimanja oružja u ruke, na demokratske i civilizacijske zahtjeve nemuslimana. Otvorena podrška ISIL-u, terorizmu itd. + Hrvati su u NATO i uz USA i obrnuto. Tko je u boljoj poziciji za ostvariti svoje ciljeve?
"Bošnjaci = miljenici Turske, S.Arabije, Katra, svakodneva mržnja prema nemuslimanima, prijetnje uzimanja oružja u ruke, na demokratske i civilizacijske zahtjeve nemuslimana. Otvorena podrška ISIL-u, terorizmu itd." Gomila baljezgarija.
Ova deklaracija nije također ništa više od spiska želja i misli se naivno postići mikrofonima što se nije postiglo ni topovima.  Čisto gubljenje vremena, ali u i korist Čovića lično i nekoliko glavešina u njegovoj blizini. Tužno, ali istinito.
Gledaj to ovako, Hrvati BiH = državljani RH / EU, borba za svoja prava demokratskim putem. Bošnjaci = miljenici Turske, S.Arabije, Katra, svakodneva mržnja prema nemuslimanima, prijetnje uzimanja oružja u ruke, na demokratske i civilizacijske zahtjeve nemuslimana. Otvorena podrška ISIL-u, terorizmu itd. Tko je u boljoj poziciji za ostvariti svoje ciljeve?
Zašto se uzbuđujete i onako će biti kako Bošnjaci odluče. Svi ovi separatisti sa obe strane nemogu učiniti ništa na štetu BiH bez izdajnika na Bošnjačkoj strani koji bi Aminovao razgrađivanje ili neko uređenje koje ide na štetu BiH i Bošnjaka. A mi znamo šta je cilj separatista "Gradićemo našu domovinu dok je ne rszgradimo ".Neće moći ove noći 🚜
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/261092-Karamarko-BiH-treba-biti-sastavljena-federalnih-jedinica.html
Ja xu da kopiram odgovor na "PREDSJEDNIK HDZ-A RH Karamarko: BiH treba biti sastavljena od federalnih jedinica" http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/261092-Karamarko-BiH-treba-biti-sastavljena-federalnih-jedinica.html Pas vam mater hrvatsku ustasku fasisticku genocidnu , najveci savezniki nacista i Hitlera na Balkanu su hrvati i srbi ! Moze federalizacija sastavljena od federalnih jedinica ali prvo i srbije Hrvatske za primjer svima na Balkanu , evo propozicije vama za primjer jer lajete ko hijene krvolocne fasisticke nacisticke koje su spremne sutra totalno unistiti drzavu RBIH i Bosnjake ! Hrvatska : Dalmacija, Slavonija, Bosnjacka Krajina i Krvatska oko Zagreba, tako cijela Hrvatska iz 4 dijela , federalizacija srbije na : Sandzak, Vojvodinu , Presevsku dolinu i Adu Ciganliju bolje reci serbistaniju oko Beograda . Tako ce biti svak na svome i vi srbi i hrvati svak u svoje matice srbiju i hrvatsku oko Zagreba i Beograda i mirna Bosna, * mozete se slobodno vratiti i vasim maticama rusij
niste mogli sa oruzjem i necete ni sad
Gledaj to ovako, Hrvati BiH = državljani RH / EU, borba za svoja prava demokratskim putem. Bošnjaci = miljenici Turske, S.Arabije, Katra, svakodneva mržnja prema nemuslimanima, prijetnje uzimanja oružja u ruke na demokratske i civilizacijske zahtjeve nemuslimana. Otvorena podrška ISIL-u, terorizmu itd. Tko je u boljoj poziciji za ostvariti svoje ciljeve?
Može ali bez nacionalnog predznaka,tj .formiranje ekonomski uređenih jedinica
može, ako ti sa svojom braćom i sestrama ostaneš živjetii u očevoj kući i da njemu svi skupa predajte plaće, i za kupovinu hljeba od njega tražite 2 marke.
Koja je himna izvođena prije početka skupa?
Nijema i Pjevana
"Ima Bosne i Bosnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti ce i poslije vas!" Kapetan Gradascevic 1831g
Ti se inače na izborima imao pola miliona glasova iz narodne mase koje ima 2 miliona. Tvoja se pika garant. Ako si hrvat mrš u hrvatsku, a bosnu će uređivati bosanci i hercegovci, a ne vi "stranci". Al topite se ko snijeg u proljeće. Za deset godina neće vas bit ni pet posto, mislim vas stranaca.
fašističko pseto, je li tako treba protjerati 'ako su bošnjaci' u bošnjakistan ?
Nacionalnost: Bosanac i Hercegovac!!! Smrt fažizmu!