Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome je vise zanimljiv terorizam, dajte narodu posao
Za sve su Srbi i Ustaše krive! Mislim, sve ovo što smo uradili od rata do danas, pripremanje terorističkog napada na Papu, dizanje u zrak crkvi i policijskih postaja, klanje povratnika, postavljanje bombe u Hrvatski trgovački centar, napadi na USA veleposlanstvo, napadi na imama, optužbe i osude za financiranje ISIS-a iz USA, planiranje pokolja u Australiji, slanje stotina boraca za islamsku državu (sa obzirom na broj stanovnika najviše u Europi)... sve to su ćetnici i ustaše krivi! I da, sve ovo su izolirani slučajevi!
Samo jedan odgovor-Minderaska politika- Neka Talijani kazu Jevrejima da zaborave svoj genocid ipak je vise vremena proslo od naseg? Hoce malo morgen TO SE NEMOZE JER ZABOGA ONI SU JEVREJI a tek da im Svabe ponovo kroje kapu i prijete ko nama iz Srbije ovih dana. AUUUUUU PA TO BI BILO NEPOJMLJIVO. Eto koliko smo cjenjeni od nasih "prijatelja" zivoti nam vrijede pisljiv bob a zve zbog minderasa klimavaca!
Opet sam pogrijesila kockicu,komentar namjenjen -111tayson :D
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
kakav crni terirozam u BiH, to kod nas ne postoji, a ako postoji neka to nasa islamska zajednica definira....vi praznoglavci nikoga ne zanimate
kakav crni terorizam, de malo pricajte o ekonomskim stvarima
danas se euro popravio u odnosu na dollar, odnos je 1 : 1.12 ipak je euro jos nizak, a spekulisu da ce do kraja godine ostati nizak
kad je neko sranje u pitanju svi se trebamo ujediniti, odjednom je Evropa uz nas
To Crnadak,samo naprijed,svaka cast,uvedi vise ovu zemlju u nato i EU!