Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte nam nesto sto vec nismo culi milijun puta ... majke mu
Eto ova sad izmislila topu vodu,nije nam rekla nista sto nismo znali..
Dje ih ovako sve fine nadju?
Evo nasih velikih "prijatelja" da nama kaze ko nama valja, a ko ne valja.
Sto sad HDZ? Zna se ko ovdje ne postuje odluku Ustavnog Suda BiH. To nije HDZ. To su oni sto se najvise kunu u patriJotizam i "postivanje institucija BiH".
Ma jok , bude iz Mijanmara su prvi krivci za svo sranje u Mostaru.
Jedini nacin gospodo iz USAiEU je da vi napravite sve u obliku Dejtona 2 tj novi ustav.Ovaj sadasnji Dejton 1 je zastavio rat i nista vise.Dobro ste primijetili da ovaj grad se svakim novim danom cijepa na 2 dijela i krajnje je vrijeme da nesto konkretno preduzmete.Svi mi znamo da su SDAiHDZ odgovorni za ovo stanje i ja vam predlazem da preduzmete nesto protiv cijelog rukovodstva ovih stranaka i prosto ih natjerate na obostrane ustupke, pa makar to i u kafani uradili (nova BH moda odlucivanja).
E, da bar nekada u rješenja mostarskog gorućeg pitanja uključiti i prava i obaveze trećag mostarskog konstitutivnog naroda, Srbe. Oni postoje ali ne i u vašoj opservacije izuzev u nekim načelnim izjavama o Mostaru kao multietičnom, nepodijeljenom gradu.... Imaju li oni ikakvog prava da sudjeluju u rješenjima koji se bitno tiču i njihove sadašnjosti i budućnosti u ovom gradu ? Da je pjesnimk Dučić živ napisao bi i II verziju pjesme "Ostajte ovdje...", ali posvećenu njegovim saplemenicima
Nek izaberu nekog iz mjesovitog braka za gradonacelnika ili Srbina
da je samo u Mostaru...
nema haosa dok se uplaćuje PDV.
Jah.. ....i ne samo za mostar i sta cemo sad?
Frustrirajućih*
Za situaciju u Mo je prije svega odgovorna medunarodna zajednica tek onda ovi mamlazi!!
Nisu samo odgovorni za Mostar, zajedno sa onim trecim odgovorni su za citav haos u drzavi! Da ljudi imalo imaju mozga birali bi ne nacionalisticke stranke i one koje nisu nikako bili u vlasti ovih zadnjih 25 godina