Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osim podrske LGBT organizacijama, radite li vi gospodjo Cormack bilo sta korisno ovdje.
Evo i ekskluzivne fotografije gospodje Cormack koju su mi poslali inzinjeri kompanije Lockheed Martin. To su neki moji drugari tamo. http://comps.canstockphoto.fr/can-stock-photo_csp2045172.jpg Jos je bila nedovrsena, ali u zavrsnim fazama proizvodnje. Kasnije je dobila gotovo covjekolik izgled.
Jao kada nam kraj Daytona i ovakve uređene države kaže da lideri moraju da se dogovore za dobrobit BiH a poliitčari jednog naroda otvoreno mrze BiH. Pa ovdje lider jednog naroda kaže da mu stranci poput Cormacka mogu da popushe i da će biti referendum jer je BiH propao projekt. Ma i vi stranci ste u talu sa ovim našim lopovima, da čemu valjate ne bi bili u BiH
Nato: Pentagon! Nabijem vam Nato, budite neutralni
Maureen Krmak
Jao prica 23 godine i ovi stranci postanu ublehasi ko i nasi
NATO do Drine bato!
polako...........gdje si navrla...sacemo................sacemo
Samo sto nismo....
Ulazak u danasnji nato je ravan ulasku 41 u wehrmacht .. a imaju taj obicaj bosnje..da se kolonijalistima uvlace..od turaka, austrijanaca..svaba..pa evo i amerosa :)
@OtokaBoy otoka.. otoka otoka :) skontat ces ti neke stvari :) samo polako :)
@OtokaBoy neka..nista ti jos ne znas :) ali onako realno.. mene nazivas debilom..i spustas se na nivo neke budale kao ovaj niz smajlica sto je naredao.. zar da se spustas medju budale? :) dodji gore..u elitne mislioce :)
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Od....... u skokovima.
@AlfaetQmega nije ti to muslimanska boja..to je sejtanska neon green
@AlfaetQmega javna diskusija, javno dostupan profil...imam pravo..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E draga gospodjo ne znate vi kako je sa onima tamo Banjaluckim vukodlacima, spopalo ih bjesnilo a lijeka nema.