Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj commi sa klixa?? :P
pa naravno , komentari koje je ostavljo po klixu ga izdaju
BiH isto ko grasov tramvaj, svi ulaze i izlaze kad god, niko nista ne placa,,,
Bravo za ministra pravde !! Vidi se da dolazi iz MULTIETNIČARSKE stranke !!
pa necemo se valjda otimati za kriminalce jos... nek sluzi tamo na njihov trosak, sto se mene tice ja bi svakom kriminalcu otvorio vrata drzave da ide i pod uslovom da se ne vraca nikad... da su hrvati imalo pametni nebi mu nikad dozvolili da udje u cro, pa nije otisao dr nauka sta se bunite.
...u ovoj k­určevoj državi se isplati biti jedno zločinac, kriminalac i političar...a razlika je samo terminološka...
Odsustvo Comi, sa kojeg se nije vratio u zatvor, potpisao je lično ministar pravde Federacije BiH Zoran Mikulić. (ministar pravde sdp) E bas me zanima kako ce sad h8er i dzema da opravdaju ovo. :)
opet taj ministar pravde zoran mikulic!ima ga svugdje gdje su pomilovanja i pustanja ubica!
Pa nije granicni prijelaz jedino mjesto na kome se moze preci...
e kloceva granicara , pa ako je pobjego iz zatvora , normalno da nece na legalan granicni prelaz preci u hrvatsku , nego ce starim utabanim djedovim putevima ..klocevi glupi
Ma ja otišao okorjeli krminalac malo na more. Pa ovo je stvarno kod nas nenormalno, ljude optužene za ubistvo kao nešto puštamo na vikend. Halllo ?! jesmo li mi kolektivno glupi ili šta pa gdje to ima ?
Mozda ih puste radi primjernog ponasanja.
sigurnosna situacija u fbih zvizdi.svi su sigurni.(...i slobodni naravno)
como je dejvid koperfild bolan...