Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Vijeću sigurnosti BiH će imati stavove koje im nametnu SAD-e... za nekoliko takvih glasanja ćemo dobiti bezvizni režim i približavanje ili ulazak u NATO... stalna članica bili hrvati, ušli uNATO, glasali kako su im naredili, isto će biti i sa nama... eto mi kao neki faktor pa usli u Vijece sigurnosti... ušli smo zato sto cemo biti marionete vise politike...
odakle sad ova baba roga?ko li je postavi da unisti i ovo bih-e sto ostade?beo crni grad il laktas spiro-derac bih-e?
vlahinjo ko tebe sta pita ?
\"Upravo se na tom polju u UN-u očekuje najveći doprinos BiH, tačnije u kulturi dijaloga i razumijevanju civilizacija\", rekla je Babićeva. Kakva nam je kultura dijaloga pokazuje podatak da se ni oko cega mozemo dogovoriti u drzavi, a opet koliko razumijemo druge civilizacije i one nas, vidi se iz iz dugih redova za vize pred stranim ambasadama. Pametnom je i ovo dovoljno!
\"Reports say people flying from Nigeria, Pakistan, Syria, Iran, Sudan, Yemen and Cuba will have pat-down body searches and have carry-on baggage searched\" ODLICNO NISU BOSNU STAVILI NA LISTU
Čija je ona ministrica, Jeremićeva ili Špirićeva
Oglabaj ga kretenu
SKUP PODRŠKE “HALALI NAM HAMZA” DANA 2. 2. 2008. GODINE (SUBOTA) ĆE SE AKOBOGDA ODRŽATI SKUP PODRŠKE “HALALI NAM HAMZA”. OKUPIMO SE SVI ZAJEDNO U 13 SATI NA TRGU S IMENOM NAŠEG RAHMETLI PREDSJEDNIKA, ALIJE IZETBEGOVIĆA, U ZENICI . 2. februar 2008.
Očigledno je da su se \"oni\" prepali Harisovih i Svenovih diplomatskih mogućnosti pa sada ona izigrava nekakvoga vrača, pa još i preporučuje šta treba raditi k\'o eto ona ili \"oni\" vole BiH pa preporučuje šta je najbolje. Treba raditi sve kontra i znaš da je to o.k. Ne treba biti tu velika pamet. Neka dokaže da voli BiH iema problema - slušat ćemo je !
Nema kad skidate komentare