Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasi zlatni momci... trebaju se ulice po njima zvati... pohvale sve...
Vlada je uvijek tu uz nase momke i to je odlika pravih patiriota, hvala vam momci sto nas cinite ponosnim a hvala i Vladi na celu sa Premijerom sto je uvijek tu kada treba.
Fudbal jeste najvaznija sporedna stvar na svijeti,ali treba priznanje odati i ovim ljudima,koji nas dugi niz godina predstavljaju u svijetu,koji su ambasadori ove zemlje.Svaka Cast.
Dobro je da sportisti jos uvijek imaju kakvu takvu podrsku. Ipak je lijepo vidjeti da je neko spreman da ovako lijepo primi ljude koji su nasu drzavu predstavili svijetu na najbolji moguci nacin.
pozvali ih niksicevi banditi da im otmu sto su dobili. vidi na drugoj fotki kako mašic zavlaci ruku u dzep selektoru
Svako ko je imalo osvjetlao obraz nase drzave zasluzuje da bude primljen u vladu,ovi momci su pokazali kako se bori za drzavu.Svaka cast za vladu koja se sjetila da ih primi kod sebe.
Vidi Kaplanaaa, sunce mu poljubim! Bježi od njih, poltrončiću, iš!
Svaka cast za Vladu FBiH na čelu sa premijerom! Pokazali su da ipak postoji neko ko cijeni uspjeh nasih zlatnih momaka.
Eto neko se sjetio da i ove zlatne momke doceka ovako,da se barem u jednom momentu osjecaju kao zasticeni sportasi ove drzave.Svaka cast za vladu,ipak su ovo nasi najbolji ambasadori.
Koliko se sjecam prosla vlada FBIH nije ni obracala paznju na sportiste kao ova.
Odbojkasi su ostvarili puno uspjeha i treba ih pogurati koliko je to moguce.
Drago mi je vidjeti da se bar Federalna Vlada sjetila da organizuje prijem i na taj nacin oda podrsku nasim zlatnim momcima. A sto se tice drzavnog nivoa... bruka i sramota
Momci ubite HIN šakama , nogama , štakama .... samo Hin ubite.