Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada su ga pitali kako mu izgleda Sarajevo, Khaledom Al-Ankary je odgovorio: isto kao Teheran, u stvari kad malobolje razmislim, Sarajevo ima vise dzamija.
nisam simpatizer S.A ali Bilo bi dobro da se Univerziteti iz Federalnog dijela povezu sa KAUST: http://en.wikipedia.org/wiki/King_Abdullah_University_of_Science_and_Technology Izgleda da imaju najsavremeniju opremu i laboratorije.
zna li se kako su ga primili? sa vazelin ili bez???
clanove strane delegacije posebno je dobro \"primio\"siladzic poslije clanovi saud arabije su se zalili siladzicu da ih je nisko primio \" da bi sporazum izgladili preslo se na bosanske specijalitete prase na raznju slanina cvarci saudijci su se zahvalili domacinu i obecali da ce povecati uvoznu kvotu svinja za arabiju gdje je prasetina vrlo trazena roba naravno od slatkog je posluzeno jos i kiki bonbone koji zbog svinjske masti u sebi imaju specifican ukus dakle da sumiramo vrlo uspjesna posjeta
Sve drzave svijeta mole Saudijsku Arabiju za investicije i pomoc,znaci da IMA interesa bit s njima dobar prijatelj! sam tak Harise i Zeljko,za pomoc na svakom nivou,gradite skole,institute tehnologije,kulturne centre i fabrike.A i izvozite im vodu!NAPRIJED SAMO! BiH4EVER!
dok god su ova dva talibana, Harisani i Sejdiju Komshichi u vladajucoj strukturi ne ocekujte nista od evropskih integracija. nadam se da ste barem toliko inteligentni da to shvatite. za neke islamske ili arapsko turske ili teroristicko diverzantske asocijacije Ok, to postujem. ali sa evropom oni imaju zajednickog manje od onog umotanog talibana iz afganistana.
molim ti bosanci ne daj te saudijci da doalzi cesto u bih mislim na omladina jer su katstrofa boze boze nemoj slucjano da studiraju u bih jer ce biti puno problema u bih dosta sta je bilo u ratu velku iskustvu , nema nista od nih samo balaj...neka dolazi samo biznis men a ostali ne treba, bice puno posla za M sigurnost.... sve sam rekao od srce>>>>>>>>>
Deutsche Welle _________ Tema dana | 08.12.2009 BiH na putu za nigdje Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Dok susjedne zemlje nižu uspjeh za uspjehom u cilju evropskih integracija, BiH tapka u mjestu. Uz ukidanje viznog režima, Srbiji je odmrznut i Prelazni sporazum, a Crna Gora je dobila Akcioni plan za članstvo u NATO-u. Politika vladajuće strukture u Bosni i Hercegovini se ne uklapa sa demokratskim vrijednostima Evropske unije. Politička prepucavanja Harisa Silajdžića i Milorada Dodika su neozbiljna i sve više unazađuju državu, kaže Josip Juratović, poslanik u Donjem domu Njemačkog parlamenta: ”Sada se pitaju zašto, kako zašto, kuda dalje...?(...) _______________________ http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4994586,00.html?maca=bos-TB_bs_pincom_KOPIE-4620-html-box ____________ Cestitke dvojcu za putu u srednji vijek a glede buducnosti na putu ka NIGDJE!