Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FREE PALESTINE
Palestinci trebaju da dobiju nazad ono što im pripada! Izrael je država koja je nastala krvlju nedužnih. Svi koji su se imalo obrazovali znaju šta se desilo prije 63 godine i kakvu je ulogu Velika Britanija imala u tome. I kak oje nastala danasnja država Izrael. Današnja država Izrael paranoična i frustrirana tvorevina koja svugdje vidi opasnost. Ne daj Bože da ih neko u šali bocne. Oni odmah uzvraćaju puškom. To je sve isfrustrirano do bola. A kako i ne bi šta su radili proteklih 63 godine. Vi nemate pojma kroz šta svaki običan arap koji ulazi ili izlazi iz Izraela prolazi na aerodromu. A da ne govorim dalje. TA njihova politika je žestoko s.r.a.nje. Šta misliti o državi i politici koja svoje državljanstvo poklanja svakome ko dođe u Izrael i izjasni se da je židov!!! I šta misliti o narodu koji i nakon više od 5000 godina vjeruje da je još uvijek \'odabrani\' narod od Boga. Svi su oni zalutali....
bosne je onoliko koliko se njenih stanovnika pise kao bosanci?da bi se uvjerio u njenih 100% uzmi bosansku zastavu i posetaj po njoj,to sto ce te snaci ti je pokazatelj svega,mrtvo slovo na papiru i nista vise.
Srpskih je 49%, Hrvtskih je 27%, Bosnjackih je 24%. Bosansko-hercehovackih je 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100%
Ovako je Milosevic objasnjavao da je Bosna samo dio srpskih Zemalja. Tako sada i ti objasnjavas da je Sandzak dio Bosne. Vidim, ucili ste od majstora.
kada bosnjaci toliko vole palestinu neka uzmu svojih 24% zemlje i prebace tamo,to bi bilo idealno rjesenje.
@srblje Sve te jarane kontam, samo nekontam kako se taj Stjepan Tomašević reinkarnirao u Sulejmana Veličanstvenog, po kojem su nazvane ulice današnjeg Sarajeva a ondašnje Vrhbosne. Neštima Vam matematika dobri Bošnjani !
umrijeces nadajuci se skutoru!!!
Ja podržavam slobodu Palastine i njihovo članstvo u UN u. Ako bog da isto očekujem i za svoju Herceg Bosnu !
Ja podržavam slobodu Palastine i njihovo članstvo u UN u. Ako bog da isto očekujem i za svoju Herceg Bosnu !
E moj Mahmoude, da ti znas koje su to q\'rve
DAVATOGU: Dobrodošaodragi ministre... moj bosanski prijatelju ! Bosanci i Turci su braća. MVP BiH: Mrš tamo Ture !
odera me sinoc u haustoru neki turcin !
Pa vidi to nie izdaja to je politika izraela i Alkalaj je samo njihov agent, jer gotovo svaka vlada u svom sastavu ima jednog jevreja, ili imaju jak jevrejski lobi, Izrael se navodno protivi proglasenju Palestine ali nista ne poduzimaju da se to ne uradi, jer je njihov cilj zapravo da UN donese odluku o priznanju palestine, jer ce im to biti dovoljan razlog da napadnu palestinu i jednom za sva vremena uniste palestinski narod, pod izlikom \"braneci se od neprijateljske drzave\"
OBAMA: Šta vi ministre mislite o secesionističkoj politici RS ? MVP BiH: Misim da je to super. OBAMA: OK onda ako se to vama sviđa...
90% jevreja podrzava Izrael i akcije protiv palestine, a onih 10% su \"dobri\" jevreji i svi samo njih spominju i etiketiraju Jevreje kao dobar narod, a 98% muslimana su peoriv terorizma i nasilja, a samo 2% su extremisti i teroristi ali svi muslimani se etiketiraju kao teroristi. To se zove pro-jevrejska propaganda
Mi trebamo da podrzamo samo one od kojih imamo veci interes. A sa Izraelom je bolje surovati nego sa Palestincima, sto jeste jeste. Nikakav moral ne smije da igra ulogu u vodjenju Drzave, osim Drzavnog interesa!