Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al nam jebu majku a mi gledamo i komentarisemo.Pa samo 10% da procitaju sta im narod misli.Dobro kaze J. Pejakovic cuvaju ih od naroda da im cestita toliko ih narod voli jebote.
Ovaj Paravac je jedno obicno govno, izvinjavam se na rijecima ali stvarno sam morao napisati. On poklonio grb Bosne i Hercegovine a ovde mu nije ama bas nimalo stalo do nase drzave niti je priznaje pa ja stvarno neznam kako jedan covjek koji nepriznaje jednu drzavu moze biti na vlasti to mi nikako neide u glavu? Gospodine Paravac govno jedno nauci se prvo postovati ovu zemlju, kako te samo nije stid.
ma nek se proputovalo malo.... samo mi nije jasno, u ime koje ono nepostojece tvorevine je paravac boravio tamo??????
Sjeca me na veliki historiski dogadzaj. ondah kada su francusi isto pronasli americki kontinent. Pa kada su indijanci mislili jebote ko to todze. Evo i ovaj put neka podglavica od nekok plemena na brod se penja. Ma kako njih nije bilo strah, kad nijedna budala od njih nezna plivat. Sto to nisu imali pera u kosi?
Raja mi fakat imamo najvece idiote kao presjednike.... Dovoljno je samo da ih pogledas, pa da ti suze odmah krenu!
to menso care! potpisujem!
MA NEKA JE OVAJ OVAJ CETNIK DONIO SLIKU SA NEKAKVOM BRADATOM SPODOBOM NEBI LI PREPO JADNE FRANCUZE.JOS LAFO NEKI IZGOVOR SVETI NEKI NIKOLA KARINA ZASTITNIK MORNARA KO LAFO CETNICI IMAJU MORNARE A OPET SVI SU ZIVILI NA 20000M.NADMORSKE VISINE.DONIO ONOG VAMPIRA SAMO DA POKAZE DA JE CETNIK NA VLASTI U DRZAVI.JEBO MU SVETI KARINA ZENU(KOZU).IZVINITE CETNICI NA OVOM SVETA KARINA MOZDA JE BOLJE SVETA KURCINA ILI JOS BOLJE GOVNO SVETO.
boli ih kurac! trose nas novac na putovanja, odijela, auta... mi smo krivi!
Sto ih ne kidnapovase...
eto kad su vec tamo neka ih odmah povedu kuci...Ali ko ce govna, niko