Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za one koji su u zabludi, sa nadom da je to jedina zabluda, zelio bih reci da niko ne moze monopolizirati boju da pripada samo njemu. Crvena i zuta boja su boje nase organizacije. Ako je potrebno , javite mi e-mail, poslat cu tekst o psihologiji boja. Takodjer bit cemo veoma zadovoljni ukoliko nam osoba koja stoji iza nadimka commi donira 50 kacketa zute boje sa otiskom nase organizacije. Da radi se o mladima s posebnim potrebama.
Idi liži šu...p.ak. a.m.e.r.i.m..a k.o.nj.u b.o.l.e.s.n.i.Idi č.i.s.t.i. javne k.l.o.z.e.t.e u Engleskoj!
Koliko mi je poznato clanovi NVO Altruista Svjetlo su osobe sa posebnim potrebama i ja im se divim na akciji a gospodi koja ostavlja izuzetno glupe komentare savjetovala bih da se kane glupe price i uzmu lopate u ruke!
Bravo, kada već neće ove istočnobosanske seljačine koje su pobjegle od lopate....
E to vam naj bolje pristaje lopatari nijedni.
e aferim, svaka vam cast...