Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radončić će infarkt dobiti, on ne može ovo izdržati jer zna da nikad neće prošetati crvenim tepihom a posebno ne zbog dočeka ljudske veličine kakav je Predsjednik Erdoga. Vjerovatno je noćas bio na infuziji...
auto industrija .. clanstvo u nato .. i eu hahahaah turke se pita u Nato i Eu ko i Hrvatsku samo sto hrvate vise vole jer su katolici a ove drze samo onako ako se di zarati imaju 40 milona vojnika di da posalju ono prvi esalon obicno svi izginu neg mise jos Covic nije ocitovo pa pofalio turke ako to bude bogami su ih izlevatili za velke pare onda mozda spase i alonimij i elektro :)
ehhhhh.................svejedno
eto ... sarađivaćemo u proizvodnji automobila ... ??????? .... jel' ovo neka zayebancija il' oni to ozbiljno .... podsjetite me koja je ono čuvena marka auta iz turske ??????
renault
znao sam majke mi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kud nije Erdogan predsjednik BiH.
Djabe, opet bi budale glasale za Bakira