Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksic Kojovic Magazinovic i ostali licjemeri vamo truju javnost kako parlament neradi a sami primaju plate. Ti licjemeri imadose muda da prave vlast u Republiku Sarajevo a neinteresuje ih tamo gdje drzava opstaje, nece da se bore protiv rusitelja BIH Dodika i Covica. A znaju da pljuju i laju na sve i svasta
Nemaju dovoljno kapaciteta da nešto sami pokrenu, a i ljudi moraju od nečega živjeti. Ja im ne zamjerim, valjalo se izboriti za ova mjesta.
Pa sda je glasala i dala snsdu dom Naroda kao i hdzu da bi oni glasali za denisa zA predsjednika parlamenta i bakira predjsneika doma naroda! Koga vise laZete?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato što su novci dragi. A i omogućuju Peđi svašta nešto. S druge strane, korist od ugleda NS je na vrlo dugu štapu...
Koliko god SDA masina fatala pojedince poput amre da kazu nesto o objektivno neukaljanom Pedji, ili da pravi slona jer je neciji rodjak navodno negdje po stranackoj liniji zaposlen nece promjeniti istinu- sda hdz i snsd su partneri u vlasti glasaju jedni za druge a 2020 prvo ce pasti Sarajevo a onda 2022 i Federacija. Ceka Vas scenari Izmira i Istanbula pa i kljucnih Evropskih gradova koji su na proteklim izborima oteti iz ralja kriminalnih nacionalista!
@Mirsoamerikanac Zamisli da neko u SDA ovako napiše Baketu! :-D Nooorooood znoooo!
Zato sto niste sposobni da predlozite i zato sto je Pedja kao i ostali zeljan para i covjek koji nema principe.
Zamisli da neko u SDA ovako napiše Baketu! :-D Nooorooood znoooo!
Zašto se ona ne vrati u Foču?
Svaka joj je na mjestu! Da se razumijemo, ne branim ni pod razno sve ove ostale koji koče i blokiraju sve normalno u BiH zadnjih 25 godina ali da su se i ovi iz Naše stranke ekspresno utopili u BH političko sivilo, jesu i to komforno.
Sve je to ista nehljebovci Kojovic, Cudic, Renic saka budala...
Cuj da vrate pare hahahahha pa oni u Sarajevskom kantonu napravili koaliciju da mogu žito da uzimaju a ozbiljna pitanja na nivou drzave to su ostavili drugima,nesta im to zahmetli a nebi ni da se umaraju oko toga .SDP,NASA STRANKA,NAROD I PRAVDA TO SU KOTLARSKE I LOPOVSKE STRANKE.
@Volimkadnistanevolim Zamisli da neko u SDA ovako napiše Baketu! :-D Nooorooood znoooo!
Zna Peđa da ionako glasove dobiva samo iz Sarajeva.....kakva država
@volimburek Zamisli da neko u SDA ovako napiše Baketu! :-D Nooorooood znoooo!
hana vrati konju glavu
sljedece hefte clanak, amra zulfikarpasic iskljucena iz nase stranke.
Ajmo fgrovci u odbranu vojvode Kojovica
Sto ova hoce da mu smjesti 😁,ona kao bolja 😁
Ne moze se sad pljuvati i neko ko nesto pokusa, kao onaj sto to ne cini. Dogovori se sa sobom. Ako cemo pljuvati i ovu Amru, onda cemu da se nadamo?
Dobra ideja.Reci : Evo ostavljam sebi hiljadarku za život,ostale četri hiljade dajem kao stipendije studentima ili u humanitarne svrhe.Hajde Kojoviću,ako se predstavljaš da si drugačiji da uradiš to, i da se izvineš biračima zato što nisi već do sada uradio.
@enez Nijedni nisu moji,vjerovao ili ne. Ovi bi za mene bio jedan vrhunaravni i viteški moralni čin, i od tada bih bio njihov.Ali nikad on to neće uraditi,pa mi je tom kontekstu predstavljanje da je "drugačiji" bljutavo i isprazno.Kada ovo uradi ,od tada cu biti njihov, a do tada samo svoj.
Patetična si. Ko je još vratio novac za bilo šta? Kakav lični primjer? Ovakvim ponašanjem samo unosiš zabunu u narod, prava sarajevska furka...
zato sto je kurton potroseni
Milorad Dodik je definitivno izrastao u najopasnijeg političkog piromana i ekstrema u jugoistočnoj Evropi čiji je separatistički politički apetit postao nezajažljiv. On se, očigledno, više ne zadovoljava samo sa pokušajima oduzimanja nadležnosti države Bosne i Hercegovine, već je sada otvoreno krenuo i u pravcu oduzimanja međunarodnim ugovorom utvrđenih ovlasti međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini