Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako sam bio tu u ratu,4 godine sam imao kad je poceo rat, mogu li i ja da se pridruzim tuzbi? Kako, gdje , sta?
Svaka čast. Svaki građanin treba podnijeti tužbu protiv RS za proživljeni teror. @Republika Sr... Idi liječi se idiote.
Koji glupani sad ce civilne zrtve RS traziti isto pa ce srbija traziti 20k onih JNA stanova pa sta ce te onda
SA-X UKINITE KOMENTARE, TOTALNO
Sama tuzba je pogresno adresirana Nisu Srbi krivi za opsadu Sarajeva Krivo je predsjednistvo i Armija BiH Naime U to vrijeme opsade Vise im je bilo stalo do pljacke i paleza Hrvatskih sela po sredisnjoj bosni nego do probijanja koridora Mogli su uporabit 07 muslimansku brigadu i jedinicu MOS-a IMAMA Sevala Omerspahica Mozda na taj nacin barem jedno Hrvatsko selo u KAKNJU nebi bilo opljackano i unisteno Umjesto tog oni su se zadovoljili tunelom KAO STAKORI
I JA BIH DA SAM KOJU GODINU STARIJU,NE RAFAL,VEC MINOBACAC, POGAN POTYRICKU DA ISTERAMO,DA ZAVET NJEGOSA ISPUNIMO!
Kad su jednom pitali Radovana Karadzica zasto on drzi Sarajevo u okruzenju on je rekao nesto u stilu sa da je to nuzno jer bi u protivnom postojala cjelovita Bosna i Hercegovina, tj ne bi bilo RS. Da se ogranicio na okruzenje puno bi bolje prosao (ne da to nije za kaznu, ali ne bi bilo zrtava). Ovako je s ponosom pred kamerom pokazivao oruzje Eduardu Limonovu, a ovaj je drage volje ispalio i nekoliko rafala na grad.
AZIJATSKA NEMAN KOJA JE OPSTALA NA 24 PROCENTA!..BLJAK! SADAKEEEEEEEE
Bas zanimljivo kako vlada popularno misljenje kod \"liberalnih-multi-kulti\" da nema mrtvih civila sa druge strane jer sam ih ja poznavao kamaru. Ali i ja zaboravljam da je pola ljudi u BiH izvrsilo agresiju na same sebe. Unaprijed se izvinjavam na mom ispranom mozgu.
tako se rusi genocidni entite, a ne samo cekati i saburati da neko ta tarne da pomogne
JEDETE NESUMNJAM MA STA JEDETE VI COPATE JUTROPAD ZLATNIM KASIKAMA
PAMTI MOJ NARODE...PAMTI,I TUŽI NARAVNO JER PAMĆENJE JE BITNIJE OD ODŠTETE.
@tuzite jedemo sto pitas?
@Civilna Zrtva: Ne mogu Federaciju, jel vojska \"Federacije Bosne i Hercegovine\" nikad nije postojala, samo Armija Republike Bosne i Hercegovine. Za sva dijela koja su ucinili pripadnici ARBiH odgovara drzava BiH. Tuzeci nju bi tuzio i samog sebe ;)
tuzite aliju koji je rekao da ce zrtvovati mir nego da vas pitam komsije jel jedete zlatnim kasikama
čuj 60000 košta ljudski život....... na zapadu kog svi uzimaju za primjer padne avion i po žrtvi se isplaćuju milioni.....još avion pao,viša sila a ovdje se zna ko je kriv i sve, i prizemnih 60 hiljada....sramota
rs i danas slavi dan nastanka vojske rs pa prema tome treba im ispostaviti račun za sva zla koje je nanijela ta vojska,to treba proširiti i na Strazbur. U svakom slučaju podrška.