Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem sinoc citam na facebook objavljeni dokumenti kako je Nikšic u februaru ove godine potpisao da se sredstava namjenjena za spašavanje i zaštitu od prirodnih katastrofa ukupno skoro 40 miliona prebaci na njihove tekuće potrebe?? Jel ovo istina? Evo link https://www.facebook.com/ostavkeodmah?hc_location=timeline imaju fotografije Odluka sa Nikšićevim potpisom na dnu!
A to je inače civilna zaštita sve te ljude spasila? Pa ti iz civilne zaštite dva dana nisu znali jel' poplava kod nas ili negdje drugo.
Pokusavate sebe oprati ali ne ide... za 20 godina niste u stanju kupit 1 jebeni kanader, 20 jebenih čamaca, 1 jebeno vatrogasno vozilo. Al bitno je da vi imate evropski vozni park. Stoka.
STA KAZU, KO JE NAPRAVIO ONE CETIRI RUPE NA NASIPU BATKOVICI KOD BJELJINE? STRATEGIJA VLADE REPUBLIKE SRBIJE O BORBI PROTIV POPLAVA 1. POZOVI DODIKA U BEOGRAD U TOKU NAJVECIH POPLAVA U BIH 2. NAREDI DODIKU DA AKTIVISTI SNSD-A U BATKOVICIMA NAPRAVE CETIRI RUPE NA NASIPU JEDNA DO DRUGE 3. ANGAZIRAJ LOKALNE SRBE NA DRUGOJ STRANI SAVE U HRVATSKOJ, DA PRAVE DIVERZIJU NA NASIPIMA 4. BEOGRAD ODBRANJEN OD POPLAVA
Koji kreten!
Smanji malo fahrudine, imaš odakle...
ne treba ni pretjerati 50000 je previse
Lažete...
MOBILIZUJTE NACIJU ! DA POMOGNEMO SVOM NARODU !
Pa ništa te ne spriječava da odeš sam da lopataš ... :D
Hoces sad da ispadnes pametan ? Pa sine tri dana sam isao pomagao u Maglaju