Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu meni ovi eresovci smijesni. Ko djeca.
Dobili informaciju da ce ih Vucic pustiti niz vodu i predsjednika im, jer ima mnogo vaznijeg posla sa EU i USA oko sankcija Rusiji (ili sankcija Srbiji ako ne pristanu na ovo sto trazi Zapad), pa se sad mijenja prica.
Ministarstvo sigurnosti : "Neka hvala,snađite se" 🤣
Nije nam do sukoba ili rata. Mnogi razočarani kažu da bi u slučaju sukoba pobjegli i napustili sve. Međutim, u nama je silan inat Bosanski, i nemojte molim Vas da ga ponovo probudite i testirate.
Poshereš pa pojedeš Novitoviću.
Nikad se rep nije pitao.
kolko vi vredjate sugradjane ko bi reko da zelite sa njima da zivite u istoj zemlji!
Nema love i odma druga priča
Majmunčine.
Ja bi da se porokamo bez stranaca da zatvorimo sve pa da jednom sve rijesimo kad nece fino agresori
Nemaju oni sta sarafjivati ili ne. Zna se kako ide linija od BiH prema entitetima i Brcko Distriktu. Stalno zaboravljate da BiH nije administrativno podijeljena na 2 nego 3 entiteta -Brcko Distrikt BiH.
Bosanskohercegovački entitet rs nije "republika", da bi mogao imati "republičku" upravu!!! ;)
Isto je i sa BH entitetom FBiH!!!! Kakva federalna uprava?!? Može biti samo Civilna zaštita fBiH!!!! Ko je to smislio, kakva je to podvala?!?
Ne dajite entitetima prerogative države!!!!
a jooj ..