Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divi dodika sto vozi motor lafcina je nema sta
Ne treba nama cirkus. To nam je svakodnevnica...
Da li ima i 1.4.2012. cirkus?
heheh ovaj D.T. se bas zna zaebavat\' s narodom. Sarkazam mu je drugo ime.
Ni C od Cirkusa sramota da ih bude ovo je bila klasicna otimacina para naivcinama poput mene i zloupotreba starog Imena Colorado za ovakve prevare svugdje u svijetu se krivicno odgovara ali posto smo mi drusto takvo kakvo smo i posto nemamo drustvo za zastitu potrosaca koje bi radilo svoj posao i uvodilo minimum standarda neka nam i bude. Zao mi je jedino nase djece koja su slusala od nas kako je to nekad bilo a dobili su >>>>>>>> nesmijem da se izrazim S r a m o t a !!!!!!!!!
Uskoro ce balincad biti senzacija u cirkusima,pod tackom balince uzivo.Zamjenice vam uloge sa majmunima
Kakav VASAR. Doduse, bolje nisu ni zasluzili.
Vrh je bila Kasandra, najavljena kao vrhunska plesačica disko muzike. Jadna cura, poskakivala s noge na nogu, mahala rukama i nije se pošteno ni oznojila. Od prejake muzike sigurno nije ni čula ismijavanje i zviždanje sa tribina. Uglavnom, teška blamaža, kako za organizatore, tako i za nas koji smo bili tamo i bacili novac očekujući nešto što smo obožavali u nekim boljim vremenima. A blamaža je i za ovog \"novinarčića\" koji kaže da smo \"bili oduševljeni\" predstavom.
Vjerujte, ovo je daleko od istine. Ova prestava je jedna od najvećih prijevara, kojoj sam i ja nasjeo. Niti je bilo predstave (plesačica Kasandra i jedan patuljak) niti dresiranih životinja ( dve zmije i jedan majmun) a mađioničar je izvodio trikove koje je i moje dijete od 4 godine sa udaljenosti od 40 metara odmah provalio. Nikad lakše me niko nije prevario za 5 KM-a. Samo na tome mogu da im čestitam.
Pa ljudi imamo nešto slično u entitetskim i državnim parlamentima.
Pozdrav iz Mostara u Banja Luku!!
Hajde vlahce pali s protala i sanjaj o nezavisnoj šumskoj
Coveku je po komentarima odmah jasno zasto Republika Srpska jednostavno mora da bude nezavisna. Koliko primata na jednom mestu sunce ti.
cirkus, oduvijek se zvao VARIJETE KOLORADO, iz osijeka je. ne mogu se vama objasniti razlike između cirkusa i varijetea, komplikovano je za vaš mozak, ali da navedemo da, recimo, u varijeteu NEMA velikih životinja, uglavnom su upravo kao ovdje na slikama, mali majmuni, zmije, psići. nastupaju žongleri i iluzionisti, poneki akrobata i klovn, ali ima i puno revijalnih tačaka. pjevača i orkestara. i još jedna razlika - cirkus MOŽE nastupiti u dvorani, u \"skraćenoj verziji\", ali po definiciji nastupa pod šatorom, a varijete skoro isključivo u dvorani. KOLORADO je redovno nastupao na mjestu današnjeg holiday inna
Zar u Bosni i Hercegovini nije zabranjeno svako zlostavljanje životinja i cirkusi
okot buducih genocidasa
Zabava za vlashine