Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POPISAM SE U POTOCARAMA,,..AHAHHAHAHAHAHA AL STE BOSNJE POSTALI PATETICNI PA OVO JE BUKVALNO JAD I CHEMER CCCC KOJI TRIP
EEE, tebe su davno popisali pa pocinjes srati svuda oko i na sebe, okote jedan.
Aldijana Mustafic iz Buzima, predsjednica stranke za BiH USK je postala saradnica political beauty Tako je to u Bosni i Srebrenici, politicki poeni iznad svega http://www.rtvusk.ba/web/index.php?option=com_content&view=article&id=885:stranka-za-bih-usk-izabrano-rukovodstvo-ena-i-mladi-s-bih-usk&catid=40:usk&Itemid=129
Ima li u mom Sarajevu jos uvijek koji Sarajlija. Pa kako i zasto cutimo na ove besprizorne pokusaje manipulacije sa ljudskim zrtvama. Jeftina trgovina na nesreci mozda donese nekim ai trenutnu slavu ali ostace strasan pecat na nama da neljudski i besmisleno dozvoljavamo zloupotrebu zrtve. Iskreno, gadi mi se kako ideja tako i oni koji ju podrzavaju. A da o ovim komentarima i ne pricamo. Najcrnja mrznja. Sramotno.
Anton Kasipović, Ministar prosvjete Bakir Ajanovič, Ministar nauke Hoćemo li dalje?
nasli se pravi da prikupljaju cipele..tuga i cemer..pola naroda i golo i boso
Neke od fotografija imaju tako jaku poruku Ne znam je u rijeci srociti Slika sa Ismetom Dervoz, Aidom Begic, Almira Huseinovic i najbolja sa Nerminom Tulicem
ma gotova je bosna jarane, c3tnici placaju milijarde da se bosanac okrene protiv zapada, a sax dzaba demonizuje zapad izvlacenjem iz konteksta sve moguce... a vi necete da razbijete sax c3tnicke placenike... i jos hocete da vam zapad ne prizna RS? nemmmaaa teoretske sanse, kakve to logike ima? mrzite zapad a hocete zapad da vas brani?
jes lijepa ova macka na cetvrtoj slici....njammm je bas
Uskoro akcija i za podizanje stuba srama u našem gradu! Ovo je stvarno sramotno šta ovi vehabijice ili ko je već rade nama Sarajlijama!
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, jučer je izrazio svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
vidim nista nesmrdi!!!!!!!!!! pitam se sta je??????? kad ono nije dolazio akademik
STA JE GENOCIDASU, STA PJENIS I PISES OVE PORUKE??? HOCES LI TO PO NAREDBI DOBRICE COSICA I BORISA TADICA PALIT VATRU IZMADJU HRVATA I BOSNJAKA! IDI BOLJE IZDUVAJ SVOJ BRACI DODIKU I DRAGANU COVICU, SRBIMA NEOBREZANIM, DOBRO SMRDE BREEEE!
svaka cast inicijatorima, organizatorima i svima koji ce dati svoje cipele za ovaj projekat! u nadi da do maja 2011-e godine \"genocidna tvorevina\" nece napraviti referendum zakonom koji je usvojila u martu! revizija tuzbe protiv srbije pod hitno!!!!!
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, jučer je izrazio svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me, fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
POSTAJE ZABRINJAVAJUCE! SVE VISE I VISE POCINJE DA SMRDI NA REFERENDUM GENOCIDNE TVOREVINE!!! \" PRIJE NEKI DAN\" PROIZVEDENO U SRPSKOJ\", SAD SKY SRPSKA\", DALI IMA POLITICARA U BOSNI I HERCEGOVINI DA SMJENE MINISTRE KOJI SU DOPUSTILI OVO???????????????????????????????????????????? GRADJANI AKO NE REAGUJETE NA VRIJEME USKORO CE BIT KRAJ BOSNE I HERCEGOVINE! PA ZAR NE VIDITE DA POCINJE \"OZNAKA\" SRPSKA\", POLAKO I JOS MALO CE TE POKAZIVAT PASOSE NA VJESTACKOJ GRANICI DAYTONSKOG GENOCIDNOG TORA! PROBUDITE SE DOK NIJE KASNO !!! SPIRIC VAM RUSI DRZAVU A VI SJEDITE SKRSTENIH RUKU, BUDALE SLIJEPE I GLUPE!