Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbilja zalosno!
Gosp. Gregorian nazalost u svemu ovome je jedino primjetan Vas Cinizam da Cinizmom nazovete tek puki pokusaj obiljezavanja stratista i umanjenja bola prezivjelih za sta je prikladan naziv jedino Krik Ocajnika kao i Cinozmom da nazovete Dodikovu i Policije RS zabranu okupljanja sto je ocit primjer krsenja ljudskih prava,rasizam i fasizam istih onih ljudi koji su zlocin napravili neku deceniju i vise prije ovog dogadzaja. Ako hocete postici mir,stabilnost i osigurati buducnost ove zemlje kao i svoje naravno onda je ovdje neophodna sto brza i sto snaznija pravda i samo PRAVDA. Bojim se da ce svima i vama i nama da razbije o glavu nerijesenost da se pravda provede i ta ljigava snishodljivost i zajednicko onanisanje sa vasim miljenim premijerom nad napacenom zemljom. Smijesno ce mozda nekada da sve izgleda, ali je neminovno da ce ova Zemlja da opstane i da se stabilizuje dal prije il poslije samo je pitanje dal zahvaljujuci vama il ne.
Gregorian je Četnik kao i traktorista iz Laktaša... Čuj da se unaprijed dogovore ovakve skupove... Majmune jedan, nazivaš skupom ovakvo bolnu posjetu.. Da bogda ti i tvoj narod imao u budućnosti svaki dan ovakve skupove,kako to ti kažeš MAJMUNE...
Koja si ti picka Gregorijan. Cinovnicic u birokratskom kazanu. Da sam bio dole isao bih na skup pa makar me uhapsili, taman da i u zatvoru odrzimo cas istorije.