Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve cifre... glupi narod i ne zaslužuje bolje i tačno mi je drago ovo vidjeti
Zasluzili su, imamo zaista najbolje politicare, i savrsenu ekonomiju. Dajmo im i nasu krv ako im Treba.
Narode, skinite gaće, podajte i šupka svom omiljenom političaru!!!
hebote, ovi sto su mi ponajveći anonimusi, najviše dobili :) Što potvrđuje zlatno pravilo naših vođa, uđi u stranku, zasjedni u stolicu, najmanje se expoziraj, kupi tal ispod stola, a onda obrni bijelu panju
Cuj bijeli hljeb??? ...dao bi ja njima svima crnu qurcinu da se siti naglodju...ali ipak realno stanje je slijedece: njima hljeb a crno spolovilo ide u ruke sretnog dobitnika naroda koji je svoju nagradu sam sebi izabrao :)
Kako moćna ilistracija :)
Sinonim za legalnu pljačku. Legitimno izabrani - izglasali zakon - primjenjivali ga. Sve "po zakonu, kao što nekoć reče Branković... Sve dok je ovaca, neće falit' vune!
Sića- neka sipići i ostali hapse ove što po ciglanama prodaju bez stolova...
Sad ce oglasiti predsjednici mnogobrojnih sindikata i stati u odbranu nepravde koja se nanosi politicarima. Predsjenici sindikata dje' ste misevi ?sutite sve ove godine ? Vi ste sukrivci za ovako stanje u drzavi i oni koji vas biraju!!!
Bijeli hljeb svakako nije zdrav, promjenite mu ime u crni hljeb i završeno. Ova cifra koja se zakonito prima je svakako kap u moru u odnosu na ono što se nezakonito zaradi.
izaberite na onom linku najniže - po strankama!
ja dobijem otkaz i dobijem 300 s biroa
joj stručnjaka i vanago, da bogda im za lijeka tzrebalo
ne mogu da vjerujem toliku dozu licemjera, imaju li ovi funkcioneri i jedan miligramcic, najmanji, obraza.
Mi ih sami izabrali,tako nam i treba..trazili ste,gledajte!!!
udruzeni zlocinacki pothvat najmocnija zlocinacka organizacija ne znam sta mi je, sve mi ovako nesto pada na pamet...