Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćeš da kažeš da vi nemate nikakva ovlaštenja od istočne granice i u entitetu koji je dio BiH i za koji ste i vi obavještajna služba?!
Istocna granica u suverenoj drzavi???Zasto mi uopce placamo ove?
Dok selo gori, baba se ceslja i ceka da sazriju ashlame...
E nek ne KOMENTIRAO 😊 jel ovo index ili klix 😅
9 januar kao i ostali datumi služe da drže glasačko tijelo u nacionalnom modu rada i oni tako osiguravaju svoje milione,a mediji služe da se taj mod rada ne mijenja!!!!!!
Od danas zvanicno i Ministar nesigurnosti BiH.
Kako to moj Cikotiću da uđu preko istočne granice? Ako im je zabranjen ulaz u BiH, onda nema veze na kojoj strani svijeta je granica. Sad si samo potvrdio da ministarstvo sigurnosti nema kontrolu nad državom BiH.
Gdje si selmo jesil potrošio onih 10 miliona
I dan danas nam hrvatska firma plijeni vojnu opremu koju su ovi balvani proglasili za višak!!!!!! Srbija i Hrvatska se naoružavaju, opremaju svoje vojske, a mi eto imamo višak.
Mene samo zivo interesuje gdje nestase oni likovi sa Fejsa prije jedno godinu i nesto,..sto su digli tuzbu protiv Srbije u gradskom sudu negdje u USA i tuzili Srbiju 270milijardi dolara,..a kako su tvrdili sve vec bila zavrsena stvar! Mislim da su bilii neki "dokrori Prava il Nauka"
Pa jesu li nocni ili nisu! Kako ih vidite po noci?
Selmo ti za svoje zlocine treba da odgovaras 👇
Ima li adz info iz svojih baza.Ima ima al ceka pogodan trenutak dal objavit ili ne.
Fataj bandu i goni
Selmo seksi manijak
Hells Angelsi iz Hrvatske bi ih pojeli
E neka si nam objasnio.... Pa to zna svako dijete sa završenih pet, šest razreda škole.... Radi nesto, ne mudruj.