Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu ima svakakvih, pa i kriminalaca. Takođe i onih koji drže po četiri-pet funkcija komisija i naravno sve plačeno. Ustvari neznam šta će nam gradska skupština, kada su pare kod Kantona. Grad dobije sadaku i potroši je na svoju administraciju. Bilo ko da je na vlasti dok traje ova dvojnost i dok se gradsko vijeće ne bude biralo na opštinskim izborima GV je samo ubleha i bacanje para koje su prilične.
Tesko da ce ko god bude, moci da parira dosadasnjem gradonaceliniku i njegovim ljudima, ali eto zivi bili pa vidjeli ...
Sada će SDAovci da se ukalupe u fotelje,smr.dovi
Ajde da vidimo može li se bolje od prošlog saziva GV,mada, sumnjam