Žalba Koalicije za RS neosnovana
54
CIK odbio zahtjev za poništenje izbora u Srebrenici
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presretna sam...Volimo te Srebrenicoooo
Popusi ga dodik.
Svaka čast, ako se zakon promijeni, ali ko će ga mijenjati ?
i da bude svima jasno - nije preglasan jedan narod nego je sprjeceno preglasavanje dva druga naroda i ostalih od strane fasistonacionalista sa liste sds snsd...
@xcx Pa mi i zelimo da RS proglasi nezavisnost i na taj nacin jednostrano prkrsi Dejtonski sporazum.Al Srbima poznatim junacima to nepada na pamet.Ipak nema vise JNA i beskonacno mnogo granata za udarat po okruzenim gradovima.
Sve ovo rezultirace promjenom izbornog zakona tako da se ovakva situacija vise nece moci ponovirti nigdje....Dzaba se mi radujemo.
samo proba za sledece izbore.moja stara je porjeklom iz visegrada i sledece opste izbore se prijavljujem u visegrad.nije nam potreban rat,rjesit cese se genocidistana demokratskim putem..!!
Nema ova zemlja sansi da dodje na zelenu granu. Sve sto se radi radi se da bi \"drugima\" prkosio a ne da bi nam bilo bolje. Meni ovakva pobjeda u Srebrenici ne znaci nista jer mi ostadosmo a ovi sto su \"zakuhali i pobijedili\" odose...I opet ce se vratit kada se bude trebalo boriti za glasove ili za donacije.... Nikakva ovo nije pobjeda...
U toku je aktivnost koja se sprovodi za buduće opšte izbore,cilj je da što više Bošnjaka glasa u općinama odakle su protjerani sabur srbijanac,onih virtualnih 24% kod Bošnja ne pije vode,isto kao i kod Albanaca,eno ih slave u Preševu dan zastave a nisu na Kosovo hahhahahhahhahahah
Branko Petrić predsjednik CIK-a je genocidaš
E sad da vidimo hoce li Srebrenica konacno zivnuti, hoce li nacelnik raditi svoj posao ili ce se i dalje nastaviti izgradnja licnih karijera i na muci napacenog srebrenickog naroda.
@xcx @svako @Smrd-IN Pričajte šta hoćete. Kakva blokada skupštine Srebrenica - Bošnjaci imaju većinu. Kažete, \"opzoreni ste o namjerama komšija\", pa vi ste nas klali, silovali - samo čekamo da napravite pogrešan korak, pa da vam se krvi napijemo.
ONI TI GA P.U.Š.E. ĆAMILEEEEE
normalan zna da ce ove manipulacije donijeti zlo ne samo srebrenicanima nego i svim povratnicima u rs koje suljagic i njemu slicni od gradjana koji imaju ustavnu obavezu da postuju rs preko noci pretvara u oruzje za rusenje rs dobro je da smo na vrijeme upozoreni na opasnost koja nam prijeti od naizgled mirnih komsija
Dobro je - rat je izbjegnut.
@srbin i @@srbin Nabijem vas obojicu ... a znate nasto! S vama treba postupati kao sto su Bugari, Madjari, Hrvati... i onda cete vi dignuti ruke od BiH. Srbin samo pusku razumije..
Evo druze ja kao Bosnjak se potpuno slazem sa tobom. Ovakve stvari nece donijeti dobro gradjanima ali hoce mufljuzima kao sto su Suljagic i njemu slicni koji su izmanipulisali narod. Da se taj narod svarno vratio na svoja ognjista da zivi i da se radi toga prijavio i glasao onda svaka cast. Ovako oni razgulili u Vogoscu, u Srebrenici napravili haos, razdor, sve ce biti blokirano i to je to.