Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali iko u ovoj nasoj drzavi radi svoj posao to se pitam.Izgleda svima draze cuskati nos u tudji posao za koji nemaju ovlastenja a onaj svoj posao za koji su placeni izostavljaju. eeeeehhhhhhhhhhhh!!!! Dokle ce narod izdrzati ovaj javasluk pitam se.
a koje je nadležan da pouči Tihića matematici ili ako je 5 od 17 trećina, a dosad se za to nije znalo trebalo bi ga predložit za Nobelovu iz matematike
Naravno da je 17:3=5, pa ako zlajo to kaže, kako će ostali školovani turci to poreći...
joj besposličara iz CIK-a, cuj sazivaju vanrednu sjednicu. oooo majko moja, podsjecaju me na Ministarstvo smješnog hodanja.
i sta ako sve bude neustavno a sta onda ujo vuk magarca a hahah
E da sam jučer umro, ne bih znao da je 17:3=5!!! Hvala što si me procvjetlio! ŠEST zastupnika su trebali, zahebala ih Babina kći i tu sve pada. A jesu poletili da je \"uzmu\", pa ona \"uzela\" njih!
CIK nema tu sta reci. Amerika i OHR su rekli svoje. Ali ovo je dvolicna izjava SDA koja kanom hoce vlast bez HDZ-a a znamo svi da su upravo oni u SDA kocili uzpostavljanju vlasti jer je UHONJA uvijek govorio da nemoze zamislit vlast u FBIH bez dva HDZ-a.... sada bosnjaci koji su glasali za SDA u hercegovini, neka vide da se MOZE vlast uzpostavit bez nacionalni stranka i da Medjunarodna Zajednica zeli vidjet multietnicnu BIH. Glavni kocnicar je dakle bila SDA. Vodila je konstantnu politiku podjelu BIH na 3 djela.
ebite multietniCare istom mjerom gdje god mozete i u domovini i vanka
uskoro nestaje bih
Uzećemo u obzir pretpostavku da CIK i Ustavni sud nisu mjerodavni za uspostavu vlasti (kao što i nisu). Ali zato je ostali dio bio više nego zakonit i ustavan. Jesu li imali nadpolovičnu većinu od 58 poslanika kolilko ih treba biti u Domu? Jesu - 32 je više od 29. Jesu li imali dovoljan broj glasova iz svakog kluba za izbor Predsjednika federacije? Pa i hrvatskog kluba? Jesu! Imali su potrebnih 5 glasova, to jest potrebnu trećinu. Jesu! I malo dijete zna da je 17:3 = 5. I sad kao nešto ovim HDZ-ejcima i razbijačima BiH nije nešto jasno.
Vi se ne pitate
Hah, moji SDA-ovci, pa kao da je problem pročitati šta kaže zakon, a kaže: Nema certifikata dok ne budu izabrani delegati iz svih kantona! Ova \"vlast\" koja je ko fol napravljena obični je cirkus, i CIK i Ustavni sud sve će poništiti, barem oko toga nema nikakve dileme. Ovim smo Hrvatićima samo dali alibi za ono što rade već 15 godina, ali im više nećemo moći pričati o zakonima, jer ih sami kršimo.
nije vam trebalo puno vremena da dodjete \'pameti\' . samo jadih 5 /pet/ mjeseci !
Ma treba ukinut sve nacionalne stranke i bit ce dobro.
Svaka čast, SDA!